Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

YXKY Automatska olovka za Aparat za Punktovanje Za

171 pregled
14 želi ovaj predmet

YXKY Automatska olovka za Aparat za Punktovanje Za

Cena: 2.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

sodolovic1

(20)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

24 pozitivnih ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

 
Ovaj proizvod je integrirana olovka za tačkasto zavarivanje koju treba spojiti na mašinu za tačkasto zavarivanje. To je samo olovka za zavarivanje mašine za tačkasto zavarivanje i ne može se koristiti sama!

Baterijska olovka za tačkasto zavarivanje 18650 pogodna je za dugotrajan rad i poboljšava učinkovitost rada. Izrađena je od zadebljanih bakrenih traka. Cela bakrena traka vrlo brzo raspršuje toplotu. Vrlo je pogodna za sastavljanje baterijskih paketa. Ručka ima dvostruke opruge koje se mogu uvući. Svaka olovka za zavarivanje može se uvlačiti neovisno, uz umjerenu kontrolu čvrstoće. Neće se dogoditi da obične integrirane olovke za točkasto zavarivanje ne mogu uravnotežiti pritisak dviju igala za zavarivanje, što rezultira slabim zavarivanjem, velikim iskrama , i niska radna učinkovitost.   Ovaj problem je riješen korištenjem dvostrukih opruga za neovisno širenje i skupljanje, što je prikladno za serijsku proizvodnju tačkastim zavarivanjem. Ugrađeni prekidač za punktovanje, upravljanje jednom rukom. Kada radite dugo vremena, neće uzrokovati umor zbog dugog rada. Vrlo je pogodan za masovnu proizvodnju.

Sve što vas interesuje pitajte . . .

Može lično preuzimanje po dogovoru. . .

Pogledajte i ostale moje oglase. . .

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

sodolovic1 (20)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

24 pozitivnih ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132122401