Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Testera motorna STHIL MS 261 PROFI

1.085 pregleda
22 želi ovaj predmet

Testera motorna STHIL MS 261 PROFI

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 14.07.2019. u 23:10

Kupljen za: 19.201 RSD

Broj ponuda: 43 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

dobricasr

(1.092)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.583 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Originalni STHIL,znaci nije kineska kopija.Sve na testeri je originalno i nista nije dirano ili menjano.Jedino sto nisam stigao da joj se malo posvetim i proverim pa ide kao neproverena.Cena ove testere ide preko 300 e pa vam evo situacije da je kupite za dosta manje para.Kompresiju ima a to je valjda najbitnije.Teska je u ruci zato je to Sthil.Pitajte sta vas zaniam,pogledajte moje ostale aukcije.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje D Express, Lično preuzimanje

Od sada pa nadalje imam potpisan ugovor sa D expresom pa tako bilo koja posiljka do17kg kosta 450 din a sa povratom novca 500din u slucaju placanja pouzecem.Bice brze..lakse i jeftinije sto je najbitnije za vas.
U SLUCAJU KUPOVINE DVA I VISE PREDMETA JA PLACAM POSTARINU TAKODJE AKO LICITACIJA PREVAZIDJE MOJU PLANIRANU CENU OPET JE POSTARINA GRATIS.Zamoljavam sve koji licitiraju bilo koji od mojih predmeta da dobro odmere svoje mogucnosti i ono sta zele jer u suprotnom kradete vreme i meni i sebi a ono je danas nazalost najskuplje.Zbog neozbiljnih ljudi i pitanja tipa"Ovo je vec bilo na aukciji" da znate ili je u pitanju vise istih predmeta ili je neko odustao od kupovine..Hvala

Prodavac

dobricasr (1.092)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.583 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 79324135