Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Strop (dvostrani) za ostrenje sa pastom

35 pregleda
3 želi ovaj predmet

Strop (dvostrani) za ostrenje sa pastom

Završena

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Cosmopolitan1

(44)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

64 pozitivnih ocena

Novi Pazar, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Novo. Poseduje dve strane, jedna strana je fina glatka koza druga gruba. Pasta se namaze i vec na kamenu naostreni noz sada mozete fino ispolirati da bude potpuno ravan i sada vec jako ostar a pri tom dobijate duze trajanje ostrenja is sporije tupljenje, i duze trajanje noza, umesto da svaki put ostrite na kamenu, sada svaki put ostrite na kozi, i time produzujete vek ostrice. Leather stroping je naziv na engleskom, ako zelite pretrazivati yt snimke kako se koristi za razne alate koje zelite ostriti, na srpskom bi termin bio ostrenje stropom ili mozda kozom, koznim jaisem itd. ovo je obavezan alat svakoga ko zeli nesto profesionalno i kvalitetno da radi sa nozevima. Umesto kamena pre ostrenja stropom mozete upotrebit vodenu ili suvu finu smirglu, i o tome mozete potraziti na youtubu, ali finalni deo uvek biva sa koznim stropom koji je nezamenjivi u procesu kada zzelite nesto kvaliteno da radite.

Postarina 254rsd citiexpresom na limundu ali se tada unapred sve uplacuje, limundo daje osiguranje do 20 000rsd za svaki kupljeni predmet, post expresom ne morate uplacivati unapred.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Cosmopolitan1 (44)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

64 pozitivnih ocena

Novi Pazar, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132927897