Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Al-ko seckalica za grane jabuke dunje kruške

1.917 pregleda
3 želi ovaj predmet

Al-ko seckalica za grane jabuke dunje kruške

Završena

Datum završetka: 23.08.2017. u 14:15

Početna cena: 11.999 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

JanP

JanP

(307)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

448 pozitivnih ocena

Kovačica, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Prodajem ispravnu Nemačku Alko seckalicu za grane koja može da se koristi i za seckanje jabuka , dunja , krušaka i ostalog tvrdog voća . Pravi West Germany proizvod kompletno od metala , koji ima veliki otvor za ubacivanje i velikih komada voća sve do 19cm ako se skine kapa , odnosno do 12cm sa poklopcem(kapom) .
Visina seckalice je čak 130 cm a težina oko 40 kg , jačina motora 1600W , ima kvalitetan prekidač za uključivanje i za isključivanje a ima i termo zaštitu(sklopku) . Za seckanje se koriste dva noža koja imaju dve strane a pošto sam ja upravo okrenuo oba noža na drugu tj novu oštricu , oni mogu da odrade još toliko kao što su radili i na prvoj strani . Na seckalici piše: Al-ko , Golden Line , Gartenhäckler , bio-meister , Alois Kober gmbh , Bio1600 , 1600W , 2840 1/min .
Zbog težine i gabarita najbolje je lično preuzimanje ili bar vaša lična poseta i ujedno da vidite kako uređaj radi . Neću da obećavam tj eventualno i po dogovru mogu da pošaljem i Aksom ili da prevezem i mojim automobilom do 100 km udaljenosti , ali tek posle vaše uplate za putne troškove - molim pitajte pre kupovine .
Pogledajte i snimak na youtube gde sam snimio kako sam nedavno seckao jabuke , napišite u youtube: al-ko seckalica Bio meister , ili kopirajte i prenesite bez razmaka ovaj link:
Pitajte , ako vas nešto interesuje .

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje Lično preuzimanje

Prodavac

JanP
JanP (307)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

448 pozitivnih ocena

Kovačica, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 58904057