Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

TACKLIFE šlajferica sa 6000-12,000 RPM-Neotpakovano

132 pregleda
10 želi ovaj predmet

TACKLIFE šlajferica sa 6000-12,000 RPM-Neotpakovano

Cena: 2.700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

【VELIKA BAZA ZA BRUŠENJE &PODEŠIVA BRZINA】: 1/2 orbitalna brusilica za listove ima veliku bazu za brušenje 9×4,5 inča 230×115 mm. 6-stepeno alternativno brzo biranje obezbeđuje promenljivu kontrolu brzine. Pogodno je prilagoditi odgovarajuću brzinu za različite poslove po potrebi.
【EFIKASNA I VELIKA SNAGA】: Ova orbitalna brusilica za završnu obradu sa pola lista je projektovana za brušenje površina sa veoma uskim orbitalnim pokretima. Pokreće ga napredni električni motor velike brzine sa moćnim kapacitetom od 2,5 A i 6000-12,000 OPM.
【SISTEM ZA SAKUPLJANJE PRAŠINE VISOKIH PERFORMANSI】: Sadrži ugrađeni sistem mikrofiltera koji zadržava čestice prečnika do 1/2 mikrona, održavajući uredno radno okruženje. Specijalni dizajn kopče omogućava da kutija za sakupljanje prašine uvek ostane uključena tokom rada.
【ALUMINJUMSKA OSNOVNA PLOČA】: Orbitalna završna brusilica ima precizno obrađene aluminijumske brusne ploče, daleko superiornije od ostalih plastičnih osnovnih ploča, koje razvijaju ravnomerno brušenje i dugotrajnu izdržljivost. Podloga sa kukom i omčom za lakšu i bržu promenu brusnog papira.
【POUZDAN I BRZ SISTEM STEZANJA】: Brusilica pruža pouzdan dizajn stezanja i podmetača koji prihvata više listova za brušenje uključujući papir za lepljenje. Ako zalepite komad tkanine na podlogu za brušenje, dobićete polir.
 k10

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129858129