Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Smart unimer /multimetar ANENG 681/punjiva bat

102 pregleda
12 želi ovaj predmet

Smart unimer /multimetar ANENG 681/punjiva bat

Cena: 3.499 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

sodolovic1

(20)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

24 pozitivnih ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

 NOVO

 

ANENG 681 CRVENE BOJE

 

Veliki ekran od 5,0 inča i punjiva baterija】Digitalni multimetar sa 5,0" velikim LCD ekranom, olakšava čitanje čak i u jakom svetlu ili tamnom okruženju. Usb kablić  tipa C za punjenje uredjaja. . .

 

Ako nema testne akcije, LCD će automatski ući u režim spavanja. Bilo da je posao brza „ uradi sam“ provera kontinuiteta ili složen problem, sa izdržljivim dizajnom i doslednim očitanjima koji se dobro uklapaju i za duge dane na terenu ili za petljanje u garaži, nikada nećete brinuti o problemu sa napajanjem.
【Jednostavno rukovanje i precizne mere】ANENG Electrical Tools podrazumevano je podešen na pametni režim, pogodan je za merenje AC/DC napona i struje, test za uključivanje-isključivanje, otpornost, DIODA, kondenzator, temperatura, frekvencija, prepoznavanje Firevire i nulte žice, NCV testiranje, L testiranje linija itd. Sa analognom trakom, upozorenjem o niskoj bateriji, zadržavanju podataka. Bio bi odličan poklon za kućne „ uradi sam“ početnike i napredne profesionalce.
【Sigurno i izdržljivo】Ovaj om metar ima beskontaktni detektor napona. Potpuno bezbedno beskontaktno ispitivanje napona sa zvučnim i svetlosnim alarmima. Možete detektovati naizmenični napon bez upotrebe multimetarskih test kablova, koji mogu u potpunosti zaštititi bezbednost korisnika. Sa izolacionim, vodootpornim, otpornim na prašinu, gumenim kućištem protiv pada koji štiti telo testera multimetra, pružajući potpun osećaj sigurnosti .
【Pogodan i prenosiv】 Džepni multimetar je mali lagani dizajn za upotrebu jednom rukom. Savršen dlan veličine samo malo manji od telefona. Voltmetri su zaista koristan alat za rešavanje industrijskih i kućnih električnih problema. Pogodno za kućne utičnice, osigurače, baterije (uključujući vozila), rešavanje problema u automobilskom krugu, sistem punjenja, testiranje elektronike u automobilima itd.

Potpuno nov nisam ga izvadio iz fabričke zapakovane kesice, torbica eksta kvalitet tvrd materijal. . .
Sve što vas interesuje pitajte. . .

Može lično preuzimanje po dogovoru. . .

Pogledajte i ostale moje oglase. . . .

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

sodolovic1 (20)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

24 pozitivnih ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132222333