Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

WinPC-NC USB + ConstruCAM3D [17.III 19:40h]

802 pregleda
20 želi ovaj predmet

WinPC-NC USB + ConstruCAM3D [17.III 19:40h]

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 17.03.2019. u 19:40

Kupljen za: 11.010 RSD

Broj ponuda: 31 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Dupont

(275)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

789 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Kupljen sa ostatkom CNC-Step sistema koji se prodaje na posebnim aukcijama:
https://www.limundo.com/kupovina/Masine-i-alati/Masinski-alat/CNC-STEP-HIGH-Z-S-1000T-3D-CNC-Masina-17-III-19-25h-/75250797

Softver koji služi za korišćenje i numeričku kontrolu steper motora. Sa pripadajućim USB na dva LPT konektora adapterom. Omogućava kontrolu CNC mašina na bilo kojem računaru. Dodatni port se može koristiti za kontrolu raznih alata, na primer senzora za kalibraciju dužine sekača. Sa kojim je crnim adapterom na fotografijama (adapter se prodaje sa kalibracionim senzorom na posebnoj aukciji).
Ide sa propratnom papirologijom, pripadajućim kablovima, i licenciranim WinPC-NC USB CD-om.
Takođe uključen softver za mašinsku obradu ConstruCAM3D Eco, licenciran.

Uvezen iz Nemačke. Kompletna papirologija porekla sa uvozom.

U ovoj seriji aukcija je navedeno tačno vreme završetka u naslovu (ukoliko izričito ne nedostane mesta), jer su više predmeta iz istih sistema. Nadam se da će ovo olakšati potencijalnim kupcima evidenciju i licitiranje.

--- Dodato 12.03.2019. 20:44 ---
Dodata je fotografija uključenih kablova. Jedan LTP kabl i jedan industrijski armirani USB kabl.

--- Dodato 14.03.2019. 13:34 ---
Dodata fotografija svega što je uključeno u ovu aukciju:
Pripadajući kablovi, dokumentacija i softver.

--- Dodato 17.03.2019. 12:11 ---
NAPOMENA:
Greškom je centralna aukcija https://www.limundo.com/kupovina/Masine-i-alati/Masinski-alat/CNC-STEP-HIGH-Z-S-1000T-3D-CNC-Masina-17-III-19-25h-/75250797 pokrenuta i završava se u 19:40h umesto u 19:25h, što znači da se završava u usto vreme sa ovom.
Imajte to u vidu prilikom licitiranja.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

USLOVI LICITACIJE:

-I-
Pažljivo pregledajte fotografije i pročitajte opis predmeta! Fotografije su originalne od predmeta aukcije, osim ako nije drugačije naglašeno u opisu.

-II-
Pojedine fotografije sadrže ambijentalne ili ukrasne predmete. Predmeti imaju isključivo estetsku svrhu i nisu na prodaju niti su deo aukcija osim ako nije drugačije naglašeno.

-III-
Neispravni predmeti ne podležu reklamaciji ni u kom slučaju.

-IV-
Komunikacija isključivo preko Limundo poruka. Izuzetak su hitni slučajevi prilikom ličnog preuzimanja, NAKON dogovora porukama.

-V-
Predmet pakujem najbolje što mogu. Za štetu nastalu u transportu ne odgovaram. Cena isporuke nije uracunata u aukciju i plaća je kupac. Kupac može tražiti izmenu načina preuzimanja na svoju odgovornost.

-VI-
Ukoliko nakon pobede čekate završetak još neke od mojih aukcija, obavezno mi se javite u predviđenom roku kako bismo izbegli nesporazume.

-VII
Od kupca očekujem da se javi odmah nakon završene aukcije sa odabranim načinima plaćanja i preuzimanja. Ukoliko ne uspostavimo kontakt u roku od 3 dana, smatraću da je odustao od kupovine.

-VIII-
Kupcima sa negativnim ocenama kao i onima sa manje od pedeset jedinstvenih ocena slanje moguće tek nakon uplate.

-IX-
Standardno slanje podrazumeva pošiljku za isporuku za sledeći dan do 19h. Ako je potrebno isporuku izvršiti pre podne sledećeg dana, ili isporučiti "Danas za danas", gde je moguće- napomenite.

-X-
Nakon slanja pošiljke dobijate poruku sa brojem za praćenje i iznosom poštarine. Na zahtev kupca je moguća uplata poštarine pre slanja. Na taj način pošiljku možete preuzeti bez novca.

-XI-
Aukcije izlicitirane na ispod 150 RSD možete preuzeti lično bez dodatnih troškova. U slučaju slanja plaćate troškove pakovanja i rukovanja u iznosu od 100 RSD po aukciji.

-XII-
Ako imate pitanja, pošto pročitate opis i uslove, i pregledate fotografije; pitajte; bolje pre nego što licitirate. Na taj način kupoprodaju možemo izvršiti na obostano zadovoljstvo.

LICITIRANJE NA MOJIM AUKCIJAMA PODRAZUMEVA DA SE SLAŽETE SA SVIM NAVEDENIM USLOVIMA.

SREĆNO!

Prodavac

Dupont (275)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

789 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 75254833