Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

*MEGA* CNC-STEP HIGH-Z S-1000T 3D CNC Router GERMANY!

1.257 pregleda
17 želi ovaj predmet

*MEGA* CNC-STEP HIGH-Z S-1000T 3D CNC Router GERMANY!

Završena

Datum završetka: 14.10.2018. u 20:45

Početna cena: 399.000 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Dupont

(275)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

789 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Jednom u životu prilika. Mašina koja je kupljena za proizvodnju prototipova za rashladne sisteme za računare, posao koji nikada nije pokrenut.
Namenjena 3D obradi svih materijala, uključujuči i lakše poslove sa titanijumom i čelikom. Ultra čvrsta sa doplatnim ojačanjem za obradu ekstra tvrdih materijala. X osa kontolisana sa dva steper motora za dodatnu čvrstinu i preciznost.

Mašina je predviđena za industrijsku proizvodnju i za rad u 24h smenama nakon čega zahteva smo čišćenje i podmazivanje pre nove 24h smene. Ultra tvrdi kuglični ležajevi, kao i šrafovna vretena od čelika je karakteristika T serije i garantuju postojanost za godine industrijske proizvodnje.

Dimenzije mašine: Dužina 1350 mm Širina 870 mm Visina 575 mm
Radna zapremina: X osa 1000 mm Y osa 600 mm Z osa 110mm
Površina za stezanje: X osa 1330 mm Y osa 690 mm
Programabilna preciznost: 0.005 mm
Zazor: +/- 0.015 mm
Ponovljena poziciona preciznost: 0.01 mm
Maksimalna brzina kretanja X i Y ose: 12000 mm/min
Maksimalna brzina sečenja : 8000 mm/min

Petokanalni steper kontroler sa četvrtom osom i posebnom kontrolom za auto kalibraciju dužine sekača kao i kontrolu rashladnog sistema vretena. Daljinski upravljač i priključak za industrijski usisivač. Dodatak za automatsku kalibraciju sekača. Dve prihvatne glave za četvrtu osu, jedna trozubna, samocentrirajuća, jedna četvorozubna glava. Zajedno sa repnim dodatkom omogućavaju prihvat svih mogućih oblika za dalju obradu.
Glavna prednost HIGH-Z serije od CNC-STEP-a kao što ime mašine nagoveštava je otvorana Z osa. Naime, stezna podloga se može kompletno skinuti, gde dno postaje otvoreno i omogućava prihvat bilo kakvih obradnih premeta, kao i dalju mogućnost nadogradnje automatskog dna, koje može biti kontolisano u tandemu sa vretenom.

Mašina je nova kakvu sam je dobio iz fabrike, samo skinuta sa palete i podmazana (to su žućkasti tragovi koji se vide na fotografijama). Nisam je kompletno ni probao jer nikad nisam kupio usisivač, pa nisam mogao da je probam u stanu na materijalima već samo na prazno.
Mašina je top model S-1000 serije. Skoro svaki komad dodatne opreme je dokupljen. Za svaki šraf imam fakturu na svoje ime, kao i kompletnu carinsku deklaraciju sa poreklom i svom usputnom papirologijom uključujuči kalibracione sertifikate. Mašina je uvezene is Nemačke od CNC-STEP e.K. Siemensstraße 13-15 D-47608 Geldern.

Fotografije mašine su u anaehoičnoj komori koja omogućava rad mašine u stanu i reguliše buku na malo više od frižidera!
Pošto je anaehoična komora dovoljne veličine da se može koristiti u razne svrhe prodavaću je na posebnoj aukciji.

Ovo su samo preliminarni podaci i fotografije. U narednih par dana ću postaviti sve detaljne fotografije opreme, svih dokumenata i sve izlistati i opisati, uključujući i vrednost svega ako biste želeli da proverite koliko bi vas koštalo da sami uvezete mašinu i koliko štedite ovom neponovljivom prilikom.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Organizovan transport: 3000

USLOVI LICITACIJE:

-I-
Pažljivo pregledajte fotografije i pročitajte opis predmeta! Fotografije su originalne od predmeta aukcije, osim ako nije drugačije naglašeno u opisu.

-II-
Pojedine fotografije sadrže ambijentalne ili ukrasne predmete. Predmeti imaju isključivo estetsku svrhu i nisu na prodaju niti su deo aukcija osim ako nije drugačije naglašeno.

-III-
Neispravni predmeti ne podležu reklamaciji ni u kom slučaju.

-IV-
Komunikacija isključivo preko Limundo poruka. Izuzetak su hitni slučajevi prilikom ličnog preuzimanja, NAKON dogovora porukama.

-V-
Predmet pakujem najbolje što mogu. Za štetu nastalu u transportu ne odgovaram. Cena isporuke nije uracunata u aukciju i plaća je kupac. Kupac može tražiti izmenu načina preuzimanja na svoju odgovornost.

-VI-
Ukoliko nakon pobede čekate završetak još neke od mojih aukcija, obavezno mi se javite u predviđenom roku kako bismo izbegli nesporazume.

-VII
Od kupca očekujem da se javi odmah nakon završene aukcije sa odabranim načinima plaćanja i preuzimanja. Ukoliko ne uspostavimo kontakt u roku od 3 dana, smatraću da je odustao od kupovine.

-VIII-
Kupcima sa negativnim ocenama kao i onima sa manje od pedeset jedinstvenih ocena slanje moguće tek nakon uplate.

-IX-
Standardno slanje podrazumeva pošiljku za isporuku za sledeći dan do 19h. Ako je potrebno isporuku izvršiti pre podne sledećeg dana, ili isporučiti "Danas za danas", gde je moguće- napomenite.

-X-
Nakon slanja pošiljke dobijate poruku sa brojem za praćenje i iznosom poštarine. Na zahtev kupca je moguća uplata poštarine pre slanja. Na taj način pošiljku možete preuzeti bez novca.

-XI-
Aukcije izlicitirane na ispod 150 RSD možete preuzeti lično bez dodatnih troškova. U slučaju slanja plaćate troškove pakovanja i rukovanja u iznosu od 100 RSD po aukciji.

-XII-
Ako imate pitanja, pošto pročitate opis i uslove, i pregledate fotografije; pitajte; bolje pre nego što licitirate. Na taj način kupoprodaju možemo izvršiti na obostano zadovoljstvo.

LICITIRANJE NA MOJIM AUKCIJAMA PODRAZUMEVA DA SE SLAŽETE SA SVIM NAVEDENIM USLOVIMA.

SREĆNO!

Prodavac

Dupont (275)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

789 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 69782413