Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Karburator za kosilicu

52 pregleda
2 želi ovaj predmet

Karburator za kosilicu

Završena

Datum završetka: 21.04.2024. u 21:05

Početna cena: 300 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

nil2010

nil2010

(470)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

586 pozitivnih ocena

Blace, Toplički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno

Karburator za kosilicu, kompletan. Vizuelno kao novo ali je polomljen deo plastike- poluge (imate na zadnjoj slici- osoba od koje je kupljen kaze da nije ugradjivan, a da je deo polomljen prilikom pada) . Za koji je tacno model neznam, prodaje se kao neispravan za delove ili popravku.
Mogucnost sanja kao poštom kao cc paket (postarina oko 200din) ili BEX po vazecem cenovniku

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja)
  • Slanje BEX, CC paket (Pošta)

O B A V E Z N O --- P R O C I T A T I

-Izlicitirani predmet saljem iskljucivo nakon uplate na tekuci racun i nikako drugacije, a sve iz razloga sve veceg broja nesavesnih kupaca.

-Uplata unapred, vazi i za predmete koje zelite licno preuzeti- uplatite pa za predmet mozete doci i posle mesec dana uz prethodnu najavu

-Predmet ce biti poslat istog ili sledeceg dana nakon uplate, u zavisnosti od vremena kada uplata legne na racun. i naravno od vremena dolaska kurirske sluzbe

-Slanje paketa postom ( CC Paket) je od ponedeljka do petka do 10.00 ha , jer posta u mom mestu radi do tog vremena sto se tice slanja paketa- i da napomenem da svaki paket poslat postom danas iz iste krece na urucenje sledeceg dana.

-Ukoliko je data mogucnost slanja sa vise kurirskih sluzbi, sami birate kojom ce paket biti poslat, ukoliko mi to ne potvrdite saljem po svom izboru.

-U slucaju da insistirate SLANJE POSTEXPRESOM- mogucnost slanja koji ne navodim iz razloga jer ga ne mogu poslati iz svog mesta, mogu vam izaci u susret uz dodatnu uplatu od 150 din jer do poste koja prima postexpres imam 15km- i tih 150 din su troskovi goriva

Licno preuzimanje je moguce na mojoj adresi . obavezno uz prethodnu najavu dolaska. I u tacno dogovoreno vreme

-Postarinu placa kupac

- Ukoliko imate bilo kakvo pitanje o artiklu slobodno i obavezno pitajte pre zavrsetka aukcije a ne posle zavrsetka.

- Davanjem ponude smatram da se slazete sa uslovima prodaje.

- Nemojte nuditi Vašu ponudu ako ne želite da platite osvojen iznos sa aukcije , i ukoliko vam se uslovi slanja i placanja ne svidjaju. Sem ponudjenih uslova -- drugih nema

- Ono sto vidite na slici i sto je opisano o artiklu - to i dobijate. Ukoliko su vam potrebne jos neke od slika predmeta trazite bice postavljene.
-/- Ukoliko je navedeno da je predmet N E I S P R A V A N - NEISPITAN mesta za reklamaciju i povracaj predmeta i novca nema.

Ne saljem van Srbije

V A Z N O

-U slucaju da se ne ispostuju neki od pravila limunda , rok za kontakt, realizaciju, uplata....... itd postupicu po pravilniku o ocenjivanju. Tj. bicete negativno ocenjeni po isteku zadatih rokova.

- Ne trazite nikakve podatke o meni tj prodavcu pre zavrsetka aukcije...telefon, adresu......

Hvala

Prodavac

nil2010
nil2010 (470)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

586 pozitivnih ocena

Blace, Toplički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130895897