Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Viziri-mini vizir maska

380 pregleda
4 želi ovaj predmet

Viziri-mini vizir maska

Cena: 100 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

toprok

toprok

(633)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

812 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Minimum kupovine u kolicini od pet komada.
Vizir za lice je nov proizvod na našem tržištu, a zbog svog dizajna pogodnija je za nošenje. Napravljena od kvalitetnih materijala (ABS i polyethylene) otpornih na habanje. Materijali nisu toksični i koriste se u industriji igračaka kao i autoindustriji. Težina jednog vizira je 14gr. Naročito je pogodna za ugostiteljsko osoblje, osoblje u kozmetičkim salonima, robnim kućama, restoranima brze hrane, poštama i svim osobama koje su zbog svog posla u stalnom dodiru sa ljudima. Mnogo pogodnija za nosenje narocito kod ljudi koji nose naocale (ne dolazi do maglenja). Zbog svoje transparentnosti pogodna je za osobe koje su u kontaktu sa osobama koje imaju oštećen sluh (čitanje s usana),
Vizir je namjenjena za višekratnu upotrebu, uz adekvatno čišćenje i dezinfekciju sredstvima na bazi alkohola. Prilikom nizih vanjskih temperatura efekat maglenja vizira moze se sprijeciti tako sto se kap deterdzenta za sudje premaze preko vizira i obrise suvom maramicom. Nosi se na bradi, prcvrscena iza usiju. Prekriva usta i nos.

--- 23.11. 15:48 prodavac je promenio načine slanja ---

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

toprok
toprok (633)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

812 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 100221069