Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Benzinski pikamer ATLAS COBRA

887 pregleda
7 želi ovaj predmet

Benzinski pikamer ATLAS COBRA

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 07.06.2020. u 21:02

Kupljen za: 13.898 RSD

Broj ponuda: 30 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

dobricasr

(1.092)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.583 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Benzinski pikaner ispravan,starija,kvalitetna masina bez plasticnih delova.Radi na mesavinu,dosta je tezak sto olaksava rad sa njim.Dobra je stvar jer nije vezan za elektricni napon pa je zbog toga mobilan.Pitajte sta vas interesuje,pogledajte moje ostale aukcije ima tu za svakoga ponesto.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje D Express, Lično preuzimanje, Post express

Od sada pa nadalje imam potpisan ugovor sa D expresom pa tako bilo koja posiljka do17kg kosta 450 din a sa povratom novca 500din u slucaju placanja pouzecem.Bice brze..lakse i jeftinije sto je najbitnije za vas.
U SLUCAJU KUPOVINE DVA I VISE PREDMETA JA PLACAM POSTARINU TAKODJE AKO LICITACIJA PREVAZIDJE MOJU PLANIRANU CENU OPET JE POSTARINA GRATIS.Zamoljavam sve koji licitiraju bilo koji od mojih predmeta da dobro odmere svoje mogucnosti i ono sta zele jer u suprotnom kradete vreme i meni i sebi a ono je danas nazalost najskuplje.Zbog neozbiljnih ljudi i pitanja tipa"Ovo je vec bilo na aukciji" da znate ili je u pitanju vise istih predmeta ili je neko odustao od kupovine..Hvala

Prodavac

dobricasr (1.092)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.583 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 89955677