Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

EL. busilica Bleck & Decker

35 pregleda
2 želi ovaj predmet

EL. busilica Bleck & Decker

Cena: 1.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

ddragan1

(253)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

340 pozitivnih ocena

Smederevo, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Busilica je potpuno ispravna i u stanju kao sto se moze videti na slikama

Uslovi prodaje prodavca

Ne saljem pouzecem clanovima sa negativnim ocenama prvo uplata Post-netom pa onda slanje kupljenog predmeta. Ocekujem da se kupac javi najkasnije 2 dana nakon zavrsetka aukcije,kao da se i kupoprodaja obavi u roku koji je po pravilniku Limunda u suprotnom smatra ce se negativnom. Sve je ovo zbog laznih kupaca. Pristajem na sve vidove slanja na odgovornost kupca!!! Postarina post-expresa placate pri prispecu posiljke. Moze i licno preuzimanje. Za sva nastala ostecenja u transportu ne snosim nikakvu odgovornost.

NAPOMENA:Svi predmeti koji se prodaju nisu probani u duzem radu vec samo trenutna ispravnost tj.probam par minuta i ono sto vidim i cujem to i napisem jer nemem puno vremena da bih radio duze probe,tako da na polovnu robu nedajem nikakvu garanciju i ne primam nikakve reklamacije.

POUKA:Pitajte putem poruka pre nego sto kliknete taster za kupovinu!!!

***V A Ž N O*** PROCITAJTE OBAVEZNO PRE LICITIRANJA *** Molim clanove koji licitiraju da DOBRO pogledaju OPIS predmeta i fotografije. NE SALJEM robu na PROBU, NE VRSIM POVRACAJ NOVCA a ni predmete, trudim se da objasnim stanje svojih predmeta, za sve NEJASNOCE slobodno pitajte PRE DAVANJA ponude. Ukoliko Vam ovakvi uslovi ne odgovaraju, molim Vas da NE LICITIRAJTE. Posle završene licitacije ocekujem da me kupac kontaktira u propisanom Limundo/Kupindo roku od 2 dana. Robu šaljem Post Express-om, troškove slanja placa kupac.
Za sva OSTECENJA prilikom transporta na žalost ne mogu da snosim odgovornost!
Sva vasa pitanja mozete postaviti iskljucivo Limundo porukom.
HVALA NA RAZUMEVANJU!!!
**********Hvala svima koji su ovo procitali **********

Prodavac

ddragan1 (253)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

340 pozitivnih ocena

Smederevo, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132079597