Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Pumpa za vazduh

1.280 pregleda
15 želi ovaj predmet

Pumpa za vazduh

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 30.01.2018. u 19:15

Kupljen za: 12.001 RSD

Broj ponuda: 103 ponude

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

raznatovicn

(300)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

338 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno

Pumpa za vazduh sa sledecim manama.Nece sam da se ikljucuje kad postigne pritisak,nego mora rucno,i ako sam dobro video malo pusta vazduh kod prekidaca za paljenje,mada nisam siguran.Ide bez creva.Ne razumem se u te stvari bas najbolje.Prodajem ga za prijatelja.Zbog toga ga vodim kao neispravnog.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje BEX, Lično preuzimanje, Post express, Pošta

robu saljem nakon uplate post netom,po mojim ocenama mozete da vidite da svakog kupca ispostujem.Razlog nije ne poverenje ili nesto sl,nego mi je tako mnogo lakse.
Moze i licno,ali samo u batajnici i eventualno na vozdovcu.Na Vozdovcu samo kad sam na poslu.
Robu saljem uvek post ekspresom i gledam da je maksimalno zastitim,ali ne mogu da garantujem da nece doci do nekog ostecenja prilikom transporta.(a vec mi se i to desavalo) tada ne bi da odgovaram.Ne saljem u inostranstvo i KIM jer posta ne garantuje.Posto mi se u zadnje vreme cesto desava da se kupac ne javi u roku za kontakt,uveo sam svoje pravilo da cekam eventualno jos dva dana posle roka i nakon toga ide neg i opet postavljam akciju.Postoji mogucnost i uplate na tr ali samo ako je iznos veci od 1000 din,jer do 1000 mi ne stize obavestenje.

Prodavac

raznatovicn (300)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

338 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 63027197