Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Masina za narezivanje elzet, auto i moto kljuceva

1.248 pregleda
18 želi ovaj predmet

Masina za narezivanje elzet, auto i moto kljuceva

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 30.06.2019. u 16:55

Kupljen za: 24.565 RSD

Broj ponuda: 51 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Hetzel

(55)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

80 pozitivnih ocena

Stara Pazova, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Na prodaju masina za narezivanje kljuceva Francuske proizvodnje. Masina poseduje tri noza dva polovna i jedan potpuno nov, oko 870 blanko elzet kljuca i oko 130 auto i moto kljuca, 4 bravice za postansko sanduce, mala stega, kondenzator, tri knjige za rad, i obuka za rad. Sve u svemu sve sto je potrebno za rad. Masina je ispravna i nastelovana. Moze licno preuzimanje. Ako je potrebno kupcu dajem kratku obuku za rad. Vazno! Posle zavrsetka licitacije potrebno je da kupac uplati na racun 2000dinara i posle uplate saljem masinu. Sve sto vas interesuje pitajte srecno

Uslovi prodaje prodavca

Molim da svaki limundovac pre licitiranja procita uslove koriscenja!

Prilikom zavrsene aukcije, molim da me kupac kontaktira preko limunda ili na broj mobilnog koji cete dobiti. Sto se tice slanja paketa,saljem odmah posle uplate aksom, zbog losih iskustava i vracanja pakete. Pouzecem saljem samo limundovcima sa kojima sam vec saradjivao i sa kojima nisam imao problema oko placanja i preuzimanja.
SRECNO SVIM LIMUNDOVCIMA... :)))

Prodavac

Hetzel (55)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

80 pozitivnih ocena

Stara Pazova, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 78918351