Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

DINAMO MINSK - VOJVODINA 04.08.2016. PROGRAM !!!

53 pregleda
2 želi ovaj predmet

DINAMO MINSK - VOJVODINA 04.08.2016. PROGRAM !!!

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 21.04.2024. u 21:45

Kupljen za: 209 RSD

Broj ponuda: 7 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

jovan1989

(741)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.076 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Detaljno stanje Odlično
  • Posebni događaj Ne

FK DINAMO MINSK - FK VOJVODINA 0-2

UEFA LIGA EVROPE - 3. KOLO KVALIFIKACIJE, REVANŠ MEČ

04.08.2016.


Vojvodina eliminisala Dinamo Minsk!
Fudbaleri Vojvodine savladali su u Brestu Dinamo iz Minska sa 2:0 i izborili plasman u baraž za Ligu Evrope. Kako je prvi meč u Novom Sadu završen nerešenim rezultatom 1:1, našem predstavniku je ova pobeda bila više nego dovoljna za dalji plasman. Žreb baraža je u petak u Nionu, a pored Novosađana u njemu će biti i Crvena zvezda.

Vojvodina je uspela da eliminiše Dinamo iz Minska. Novosađani su da postignu gol nakon 1:1 sa Karađorđa. Potom su mirnom i skoncentrisanom igrom priveli poluvreme kraju. U nastavku od 55. minuta su imali igrača više, što im je olakšalo posao u kontroli igre i rezultata. Pamtnom i disciplinovanom igrom četa trenera Lalatovića je u finišu stigla do drugog gola, kojim je overen dalji plasman.

Vojvodina je pokušala da kontroliše igru od samog starta. Prividna inicijativa na terenu, ipak šanse su stvarali domaći, koji su konstantno pretili iz kontri i polukontri. Prvi ozbiljniji šut uputio je Dinamo. U devetom minutu iz sloobdnog udarca sa oko 30 metara snažno je šutirao Nojok, ali je Kordić bio na visini zadatka.

Nastavio je domaćin da traži svoju šansu, pretio je iz svih pozicija, ali nije mogao do gola naše ekipe. Ono što nije uspeo Dinamo, uspela je Vojvodina u 32. minutu.

Meleg je povukao loptu, usledio je centaršut na Babića, koji je prihvatio loptu na levoj suprotnoj strani. Sjajan šut i golman Ignjatovič je nemoćan, lopta od stative završava u mreži. Vojvodina vodi sa 1:0.

Potom su Novosađani prepustili sredinnu terena protivniku, a visokim presingom su pokušavali da stignu do šanse iz kontranapada. Sada je domaćin bio u situaciji da juri rezultat. Naši grači uspevaju da zadrže prednost i na odmor odu sa minimalnom prednošću.

Vojvodina je mirno ušla u nastavak meča. Branila je svoj gol i tražila šansu iz kontranapada. Posao im je olakšan u 55. minutu kada je El-Monira, bivši igrač Jagodine, zaradio direktan crveni karton.

El-Monir je bio u prodoru po levom boku. Nikola Antić se sjano namestio i oduzeo mu loptu. El-Monir je bez razloga, namerno, udario Antića po nogama i sudiji Delferijeu nije preostalo ništa drugo nego da mu pokaže crveni karton i put u slvačionicu.

Posle ovog isključenja Novosađanima je bilo lakše da kontrolišu igru. Oslobodili su se pritiska domaćina i strpljivo gradili svoje napade. Čak je Vojvodina preuzela inicijativu. Iz jednog takvog napada izborili su se za slobodan udarac sa oko davdeset metara. Šutirao je Meleg, ali nije bio precizan.

Nastavila je Vojvodina da kontroliše igru, a sve je bilo jasno u 82. minutu kada je Antić sjajnom pogodkom povećao prednost na 2:0. Nikola Antić se odlučio na šut sa ivice šesnaesterca, gađao je dalji ugao Ignjatoviča i pogodio, lopta je od stative završila u mreži.

U nastavku Vojvodina je mirno privela meč kraju.

Dinamo Minsk: Ignjatovič, Karpovič, Kontesevoj, Sverčinski, Ostruk, Nojok, Koritko, Bikov, El-Monir, Habovda, Budnik.

Vojvodina: Kordić, Miletić, Kovačević, Puškarić, Antić, Maksimović, Paločević, Antić, Meleg, Malbašić, Trujić.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

Prodavac

jovan1989 (741)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.076 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133366121