Dragi Limundovci, širimo tim korisničke podrške kako bismo vam još više bili od pomoći! Pročitajte ovde detalje i prijavite se ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate uslove.

CRVENA ZVEZDA - UDINEZE 15.11.2014. DEKI OPROŠTAJ !!!

37 pregleda
4 želi ovaj predmet

CRVENA ZVEZDA - UDINEZE 15.11.2014. DEKI OPROŠTAJ !!!

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 05.05.2024. u 19:57

Kupljen za: 187 RSD

Broj ponuda: 5 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

jovan1989

(742)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.235 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Detaljno stanje Odlično
  • Posebni događaj Ne

PRIJATELJSKA UTAKMICA

FK CRVENA ZVEZDA - FC UDINESE

15.11.2014.

Crvena zvezda - Udineze 1:0, oproštaj Dekija

Podmlađen tim Crvene zvezde savladao je u prijateljskom meču Udineze, rezultatom 1:0. Utakmicu obeležio opraštaj Dejana Stankovića od crveno-belog dresa.

Stadion: Crvene zvezde:
Gledalaca: 15.328
Sudija: Marko Popović
Strelci: Planić u 7. minutu za Crvenu zvezdu.

Crvena zvezda: Kahriman, Planić, Lazić, Jovanović, Antić, Grujić, Ristić, Gavrić, Savićević, Lazović, Jović.
Rezerve: Trkulja, M. Mijailović, S. Đorđević, Stojanović, Gogić, Katai, Despotović.

Udineze: Kelava, Alhasan, Domizi, Belmonte, Bubjić, Dos Santos, Halberg, Muriel, Pinzi, Alveš, Zapata.
Rezerve: Kučić, Vague, Bošnjevič, Koda, Faraoni, Jankto, Prtajin, Pazos, Jadi.



Ko večeras nije bio na beogradskoj Marakani, ne zna šta je propustio. Od dresa Crvene zvezde oprostila se legenda našeg kluba, Dejan Stanković. Kako se bližio 35. minut utakmice, odnosno trenutak kada je Dejan trebalo da uđe u igru, tako se i u vazduhu osetila ona pozitivna nervoza. A onda, Deki je skinuo trenerku Udinezea, ispod koje je već nosio Zvezdinu opremu. Vukan Savićević je svoje mesto ustupio igraču koji je debitovao za Crvenu zvezdu kada je on imao samo jednu godinu, a Darko Lazović, kapiten na današnjoj utakmici, Dekiju je predao kapitensku traku.

Zasijao je Dejan Stanković još jednom u crveno-belom dresu. Nema navijača na Marakani koji nije poželeo da prvo poluvreme potraje što duže, niti je bilo osobe koja nije sa uzdahom i hvatanjem za glavu propratila priliku kada je Dejanu nedostajalo nekoliko centimetara da sustigne loptu koja je upućena na drugu stativu. Zatim, ovacije kada bi Dejan došao u posed lopte. Pre samo 16 godina, Dejan je na istom ovom mestu tresao mreže Zvezdinim protivnicima, i donosio toliko radosti svima koji vole Crvenu zvezdu.

Poluvreme je završeno, ali ovacije su nastavljene. Dejanu Stankoviću su priznanje odali bivši saigrači, Svetozar Mijailović u ime kluba, i Vladimir Šavija u ime navijača Crvene zvezde. Nakon ove utakmice, poruka je jasna, a istaknuta je upravo ispod severne tribine. "Deki, Zvezda te zove i čeka na tebe".

A utakmica? Podmlađen sastav Crvene zvezde pružio je veoma dobru partiju protiv italijanske ekipe. "Sevalo" je na obe strane, ali utisak je da je Crvena zvezda, sveukupno gledano, promašila više izglednih prilika. Sve je počelo u 7. minutu kada je Planić bio najviši u skoku nakon kornera, i na taj način doneo Zvezdi prednost. Nakon greške odbrane tima iz Udina, Jović se, nekoliko minuta kasnije, dokopao lopte, prevario golmana i uputio centaršut ka Vukanu Savićeviću, koji nije uspeo iz izgledne situacije da zatrese mrežu. Na sredini terena, sjajnu partiju pružili su Marko Grujić i Mihailo Ristić, koji su bili izuzetno raspoloženi za igru.

Damir Kahriman i, kasnije, Marko Trkulja, u nekoliko navrata su takođe dobro reagovali, i uspevali da sačuvaju Zvezdinu mrežu, a u finišu utakmice, sjajne prilike propustili su i Darko Lazoviž, odnosno Đorđe Despotović koji su imali "jedan na jedan" situacije. Treba istaći da su za Crvenu zvezdu zaigrali i Miloš Stojanović, odnosno Marko Mijailović.

Sjajno fudbalsko veče na najvećem srpskom stadionu, i utakmica koja će mnogima dugo ostati u pamćenju. Za kraj, moramo reći još samo jedno:

Hvala ti Dejane Stankoviću.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

Prodavac

jovan1989 (742)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.235 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133598113