Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

KAMINSKI ILI KOMODNI STARI SAT GERMANY

345 pregleda
3 želi ovaj predmet

KAMINSKI ILI KOMODNI STARI SAT GERMANY

Cena: 6.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

mane2016

(183)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

282 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Detaljno stanje Dosta dobro
  • Mehanizam Mehanički

STARI SAT NABAVLJEN U NEMAČKOJ OD PRIJATELJA . KAD SAM KUPIO REKLI SU DA JE OLL DOJČ KAD SAM SKINUO MAŠINU RADI ĆIŠĆENJA I PODMAZIVANJA IZNENADIO SAM SE JER OVA MAŠINA IMA TAKOZVANE ŠLICEVE I FEDERI SE VADE RADI PODMAZIVANJA BEZ RASTAVLJANJA MAŠINE ,ŠTO MAJSTORI PRAKTIČNO NEĆE DA RADE . JUNGHANS JE U TO VREME IMAO MOGUĆNOST SKIDANJA FEDERA I TO SKIDANJEM ZEGER OSIGURAČA SA ZADNJE PLOČE I VADJENJEM OSOVINE ,A ZATIM SE FEDER VADI. TAJ NAČIN JE IZMENJEN MEHANIZMOM BROJ 20,21 I 22 WIZBADEN SA ŠLICEVIMA I SKIDANJEM KOČNICA. SVA REŠENJA KOD OVOG MEHANIZMA UKAZUJU DA JE OVO JUNGHANSOVA MAŠINA KOJA SE PRODAVALA I DRUGIM PROIZVODJAĆIMA KOJI SU IZRADJIVALI KUTIJE I UBACIVALI OVU MAŠINU , U PRVO VREME POD TROCIFRENIM BROJEVIMA SA OSMICOM NA KRAJU A KASNIJE BEZ BROJEVA.SAT JE ISPRAVAN, NEMA ULAGANJA, OČUVANA KUTIJA PRELEPE BOJE STARE VIŠNJE ,RADI TAČNO , IMA DIN DONG MELODIJU, KLJUČ ZA NAVIJANJE . NAVIJA SE NA NEDELJU DANA. ZBOG SEOBE STAJAO JE DUŽE VREME U KUTIJI I KONDICIONIRAN JEDNOM U PAR MESECI. DIMENZIJE DUŽINA 56,ŠIRINA 16 I VISINA 24.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Kupac licno bira način isporuke i snosi troškove. Lično preuzimanje po prethodnom dogovoru. . .MOLIM VAS DA NE LICITIRATE IZ INOSTRANSTVA ROBU NE SALJEM U INOSTRANSTVO.

Prodavac

mane2016 (183)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

282 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122313857