Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Kvalitetan sat Nemacke proizvodnje marke Kienzle

328 pregleda
4 želi ovaj predmet

Kvalitetan sat Nemacke proizvodnje marke Kienzle

Završena

Datum završetka: 10.03.2017. u 09:06

Početna cena: 12.001 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

samac

(14)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

16 pozitivnih ocena

Kula, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Detaljno stanje Dosta dobro
  • Mehanizam Mehanički
  • Proizvođač Ostalo

Kvalitetan sat Nemacke proizvodnje marke Kienzle... Svi znamo kakav je kvalitet ako je u pitanju Nemacka proizvodnja... Tako da nema potrebe previse pricati o ovome satu. Sat je namenjen za osobe koje cene kvalitet i unikatnost. Sat je u veoma dobrom stanju, da nema par ogrebotinica rekao bih i u odlicnom, ali morate biti svesni da se ovaj sat nosio i sa ljubavlju vlasnika odrzavao i cuvao tj. nije stajao za ukras. Sat je iz 40-ih ili 50-ih godina proslog veka.
Precnik sata je 4cm ( staklenog dela ), sa kazaljki je malo spala boja, ali nista strasno. Duzina lanca je 26cm a na njemu ima oznaka ECMT NICKEL i u donjem delu je ugraviran top, to se nalazi na alki lanca.
Zaista mislim da je cena koju trazim minimalna za ovakav kvalitet sata. Sat je potpuno ispravan i u funkciji. Prodajem ga jer mi je hitno, inace ga zbog njegovog kvaliteta i emotivne povezanosti nikada ne bih prodavao. Ali zivot ne pita za emocije...
Nadam se da ce onaj koji ga izlicitira jos dugo, dugo godina nositi u svome dzepu, a sigurno je da sa njime nikada nece nigde zakasniti.
Sretna licitacija!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje AKS, Lično preuzimanje

Prodavac

samac (14)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

16 pozitivnih ocena

Kula, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 53113395