Revell U.S.S. Voyager (STAR TREK) Model Kit

696 pregleda
12 želi ovaj predmet

Revell U.S.S. Voyager (STAR TREK) Model Kit

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 27.03.2020. u 21:12

Kupljen za: 10.021 RSD

Broj ponuda: 42 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

bakacaka011

(283)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

631 pozitivna ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Detaljno stanje Odlično
  • Materijal Plastika

Sećam se kada je moj sin pravio ovakve modele. Bio je ljubitelj aviona i znam da ih je lepio danima, pa farbao, pa lepio neke oznake... Dobar deo pod velikom lupom, kao časovničar. Mnogi su i danas sačuvani. Lepo je imati hobi, kreativan naročito. Ako ga do sada niste imali, sada je idealno vreme da počnete. Modelarstvo uglavnom počne kao hobi a kasnije postane deo života. Kupite ovaj U.S.S. Voyager svemirski brod iz kultnog serijala STAR TREK čuvenog proizvođača Revell. Kutija je dobijena na poklon, nije otvarana, stoga je idealno i kao poklon. Ima neki E-Bay gde ljudi u inostranstvu prodaju i kupuju, kao naš Kupindo ili Limundo ali samo po fiksnoj ceni, i tamo je baš ovakav model trenutno na prodaji za 159 $ (američkih dolara). Pa Vi onda sada propustite ovu priliku da ga kupite za manje od 5 $, ali nemoj posle meni da kukate. Šalu na stranu, zaista jeste jedinstvena prilika za kupovinu za maltene džabe cenu. Taman da se obezbedite za zanimaciju dok ste u kućnom karantinu. Evo šta piše na internetu: Revell U.S.S. Voyager (Star Trek) Model Kit, 1:670 Scale, 51.4 cm
by Revell
4.4 out of 5 stars 239 ratings | 35 answered questions
Price: $159.00
Model kit contain 67 pieces
Model kits are designed for children aged 10 years and upwards
After built it measures 51. 4 cm in length
Slobodno pitajte ako Vas još nešto zanima, samo mi dajte vremena dan ili dva da dobijem odgovor od komšije koji je prethodni vlasnik.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Predmeti koje prodajem su moji ili od mojih članova porodice i prijatelja, komšija. Ako nije novo, onda je korišćeno u stanju koje je precizno opisano i slikano. Ako vam slike i opis nisu odgovorili na sva pitanja, javite mi se preko Limundo poruka za sve što vas dodatno zanima pre konačne kupovine. Sve može da se proba/vidi na Novom Beogradu pre kupovine, po dogovoru. Komunikacija isključivo preko Limunda. Lično preuzimanje na Novom Beogradu (tačna lokacija i vreme po dogovoru). Isporuka na kućnu adresu u Beogradu se dodatno naplaćuje. Paketi se šalju sredom i petkom post ekspresom sa otkupninom, nakon čega se dostavlja kupcu broj pošiljke. Za veće iznose zadržavam pravo da tražim uplatu na tekući račun pre slanja (preko 1.000,00 rsd). Mogućnost i drugih opcija za plaćanje i slenje ukoliko se dogovorimo pre isteka aukcije. Ne snosim odgovornost za eventualna oštećenja prilikom transporta, jer uvek sve kavalitetno zapakujem, niti prihvatam naknadne reklamacije. U slučaju refundacije zbog oštećenja, isključivo na račun kupca nakon isplate osiguranja pošiljke od PTTa. Stojim na raspolaganju za svaki realan dogovor na obostrano zadovoljstvo i uspešnu saradnju :)

Prodavac

bakacaka011 (283)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

631 pozitivna ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 87902497