Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Prvi osnivacki akt Demokratske stranke 1926

107 pregleda
0 želi ovaj predmet

Prvi osnivacki akt Demokratske stranke 1926

Cena: 2.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Gorancero

(1)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Detaljno stanje Odlično
  • Godina 1921 - 1930.
  • Kulturno dobro Predmet koji prodajem nije kulturno dobro ili ovlašćena institucija odbija pravo preče kupovine

Prvi unikatni original osnivacki akt iz 1923 godine.prve Demokratske Stranke u Svilajncu pod nazivom"SAMOSTALNA DEMOKRATSKA STRANKA" osnovana u Svilajncu .I

spisan krasnopisom sa spiskom svih clanova imenom I porodicnim prezimenom svake familije ili kuce osnovan za vreme Kralja ,odlican za Ramljenje I statusni simbol porodice u kojoj ce naci svoje mesto.Ne postoji kopija nigde na svetu.

Uslovi prodaje prodavca

Godina : 1931 - 1940. Originalnost: Original Kulturno dobro: Predmet koji prodajem nije kulturno dobro ili ovlašćena institucija odbija pravo preče kupovine Očuvanost: VF
Novcanica od 1000 dinara iz 1931 godine
Za sva dodatna pitanja kontaktirajte me. Postarinu placa kupac!
Ne odgovaram za stetu nastalu prilikom transporta. Pre kupovine pozeljno je da me kontaktirate ako su u pitanju vece kolicine ili nesto specificno. Moguca je svaka vrsta dogovora i pregovora. Nisam dokon ni zaludan I na poruke nekad ne mogu da odgovorim istog trena, iako se trudim da uvek budem azuran I odgovoran Nemojte da me pitate za mere I dimenzije predmeta kod kojih je gabarit I velicina na slikama ocigledna. Ne placam postarinu, ne snizavam dodatno cene I ne cekam vise od roka koji je propisan za realizaciju!!! Zbog neozbiljnosti do koje moze da dodje, a kako bih zastitio sebe, bicu primoran da od clanova koji imaju 10 ocena i manje ocekujem najpre uplatu pa tek onda decidni dogovor o tome kako ce predmet biti preuzet ili poslat. Takodje ocekujem fer i ozbiljnu trgovinu a ne igrarije sa vracanjem predmeta i zahtevanjem povracaja novca zbog glupih i decijih izgovora. Kupujete predmet u vidjenom stanju,kao sa slike. Ne nalazim se radi pokazivanja i razgledanja i ne zelim da glumim trgovackog putnika.Ne zanimaju me izgovori da niste dobro pogledali na slici, da to nije to sto ste ocekivali, I slicne glupe izjave. Ne vracam pare za prodat predmet! RAZMISLITE PRE KUPOVINE!!! Sto se tice licnog preuzimanja, nalazenja po gradu i razgledanja predmeta NIJE MOGUCE I NEMAM VREMENA.
Transparentnost.
Iza svega uvek se najvise ceni LOJALNOST...Tako gradimo I sebe I druge.

Prodavac

Gorancero (1)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127591985