Švrća

434 pregleda
2 želi ovaj predmet

Švrća

Cena: 1.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Tazoar

(1.148)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.774 pozitivnih ocena

Niš-Pantelej, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Detaljno stanje Dosta dobro
  • Materijal Guma

Sa fotografija , guma.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

UKOLIKO VAM OPIS NIJE DOVOLJNO PRECIZAN ILI VAM FOTOGRAFIJE NISU DOVOLJNE DA UTVRDITE STANJE PREDMETA PRODAJE MOLIM VAS DA NE LICITIRATE.Robu šaljem u roku od tri dana nakon prijema uplate na moj tekući račun. Troškove slanja snosi kupac! Tri dana posle prijema pošiljke od strane kupca ukoliko se kupac ne javi porukom sa primedbama, smatrama da je sve isporučeno u skladu sa opisom i kupca ću oceniti pozitivno, a naknadne reklamacije ne prihvatam.Ukoliko dodje do opravdane reklamacije i dogovori se vracanje predmeta prodaje prodavcu,postarinu u oba pravca placa kupac.
Ukoliko je predmet oglasen kao neispravan ili kolekcionarski primerak ne prihvatam nikakve reklamacije ni na ispravnost ni na kompletnost predmeta.
Polovni predmeti imaju tragove upotrebe pa fizicko stanje i eventualna ostecenja pogledajte na fotografijama.
Moze se preuzeti lično na mojoj adresi blizu dis-a u Nišu! Šaljem vrednosnim pismom (troškovi slanja 200 din), a na rizik kupca i preporučenim pismom (troškovi slanja 160din), ako se radi o težini većoj od 100gr šaljem post ekspresom (isporuka do 19h, bez vrednosti, bez otkupa, na adresu koju dobijem od limunda), kupac plaća poštarinu kuriru. Ako kupac u poruci napise drugu adresu u Srbiji ili zeli isporuku do 12h i vrednost posljke, postupicu po zahtevu kupca. Ne odgovaram za oštećenja u transportu. Ne šaljem van Srbije i na Kosovo.Nisam u mogucnosti da saljem vikendom.Ukoliko postekspres ne prima predmet zbog gabarita preko 60cm, saljem Bex-om.

Prodavac

Tazoar (1.148)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.774 pozitivnih ocena

Niš-Pantelej, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 92395309