Mehanotehnika Mercedes 408

107 pregleda
9 želi ovaj predmet

Mehanotehnika Mercedes 408

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 15.05.2024. u 14:20

Kupljen za: 5.799 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Mare79

(180)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

270 pozitivnih ocena

Niš-Medijana, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Materijal Metal, Plastika, Guma
  • Detaljno stanje Dobro

Vatrogasni model legendarnog kombija koji je Mehanotehnika proizvodila prema licenci/patentu nemačkog proizvođača edukativnih igračaka Schuco.

Kombi je u stanju prikazanom na slikama, sa vidljivim znacima korišćenja. Od opreme ima samo bocu za kiseonik (prikazano je na slici). Nedostaju jedno stop-svetlo i rotaciona lampica. Sve ostalo je tu. Sva vrata su potpuno očuvana, bez oštećenih šarki i sasvim se lepo otvaraju i zatvaraju (pogledajte na slikama). Kombi je testiran pomoću dve R20 baterije od 1,5V i potpuno je ispravan; pogon za kretanje napred-nazad i pogon za skretanje prednjih točkova levo-desno rade bez problema. Daljinski je takođe u solidnom stanju i nema korozije na kontaktima za baterije. Poklopac za baterije je takođe bez oštećenja.

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa ponuđenim predmetom, slobodno pošaljite poruku.

Uslovi prodaje prodavca

Ukoliko procenim da je predmet koji ste kupili previše osetljiv ili lako lomljiv i da je za slanje potrebno detaljno osmisliti i izraditi pakovanje, na izlicitiranu sumu će biti dodato još 120 dinara kao naknada za utrošeno vreme i materijal za izradu takvog pakovanja.

Izlicitiravanjem predmeta se obavezujete da ćete predmet kupiti i nakon završetka aukcije ostvariti kontakt u skladu sa pravilima Limunda.
Izlicitirani predmet šaljem preko PostExpress-a. Ne šaljem u inostranstvo. Poželjno je lično preuzimanje predmeta, u dogovoru sa kupcem. Ukoliko lično preuzimanje nije moguće, plaćanje će u tom slučaju ići uplatom na broj tekućeg računa koji će biti dostavljen po završetku aukcije.
Samo za ozbiljne kupce. Nemojte licitirati ukoliko se ne slažete sa navedenim opisom predmeta i/ili uslovima prodaje.

Prodavac

Mare79 (180)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

270 pozitivnih ocena

Niš-Medijana, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134079541