Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

*** Hirurska torba sa instrumentima RRR***

1.256 pregleda
35 želi ovaj predmet

*** Hirurska torba sa instrumentima RRR***

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 23.03.2017. u 23:10

Kupljen za: 10.010 RSD

Broj ponuda: 43 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Laza123

(1.038)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.907 pozitivnih ocena

Beograd-Mladenovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Detaljno stanje Odlično
  • Materijal Kombinovani materijali
  • Originalnost Original
  • Kulturno dobro Predmet koji prodajem nije kulturno dobro ili ovlašćena institucija odbija pravo preče kupovine

Izvanredna stvar i nesto najredje narocito na nasim prostorima. Hirurski instrumenti u orginalnoj koznoj torbi, odlicne ocuvanosti, na predmetu nista nije dirano ni restaurirano a stanje predmeta aukcije je zavidno. Ukoliko je nesto retko obicno se obelezava za velikim R ali ovakav komplet zasluzuje tri R.

Dakle ovde imamo lekarsku torbu, koja je kozna sa koznom ruckom, I specificnim mehanizmom otvaranja, sa kompletnim hirurskim instrumentima raznim i vrlo kvalitetnim, sa prve polovine i sredine20 veka, u pitanju je period oko 1930-1950, u kompletu sem instrumenata kojih ima 40 komada od kojih su svi razliciti, I vrhunske izrade, imamo jos I staklene spriceve, apotekarsku bocu, I komplete igala i opreme, predratne nemacke, americke i nase proizvodnje, kutijice metalne, od kojih su n eke i pune jos raznog materijala. Tu na slici do torbe nalaze se i velika pomagala, speculum vidi se na slikama, neki tip uglomera, svi instrumenti imaju zigove proizvodjaca, razne oznake i brojeve- Dok sam fotografisao u torbi je ostalo jos nekih sitnijih stvari jer nisam mogao sve da poredjam zbog mesta i preglednosti, metalne kutije su pune metalnih spriceva i igala.

Ovakav predmet aukcije je veliki specijalitet za prave poznavaoce antikviteta, sto zbog raritetnosti, sto zbog svoje vrednosti, a za one koji malo slabije poznaju materiju i ovu tematiku, vrlo lako se mogu informisati o cenama i vrednosti ovakvih kompleta preko interneta, dovoljno je ukucati u pretrazivacu --ANTIQUE SURGICAL DOCTOR BAG WHIT INSTRUMENTS, i na stranim aukcijskim sajtovima mozete videti ogromne cene od 500 pa do par hiljada evra, kao i mali broj takvih predmeta u ponudi

Dakle u torbi ima 40 instrumenata, i jos preko 30 raznih dodataka svi su elementi razliciti oblikom i namenom, dakle blizu 100 stavki pojedinacno brojano
Duzina torbe je 40cm sirina 18cm, visina 20cm

Srecna licitacija, ne propustite jer se ovako nesto ne pojavljuje, prilika je jedinstvena

POGLEDAJTE SVE MOJE AUKCIJE MNOGO LEPIH PREDMETA ZA KUCU JE U PONUDI !!

obavezno ali obavezno pogledajte i moje ostale aukcije, mnogo prvoklasnih antiviteta po 10 din!

Vi odredjujete cenu, sva dodatna pitanja mi mozete postaviti porukom i obavezno pogledajte i moje ostale aukcije ima mnogo toga za po 10 Din!!!

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Laza123 (1.038)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.907 pozitivnih ocena

Beograd-Mladenovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 55349339