Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

A K C I J A - Muzej umetnosti

26 pregleda
0 želi ovaj predmet

A K C I J A - Muzej umetnosti

Završena

Datum završetka: 24.05.2020. u 10:50

Početna cena: 14.800 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Naki4

(432)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

533 pozitivnih ocena

Kraljevo, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Zamislite skoro 3000 najznačajnijih i najuticajnijih umetničkih dela iz čitavog sveta, okupljenih na jednom mestu. Sada zamislite da vas u obilazak takve kolekcije vode najugledniji kustosi, istoričari umetnosti i arheolozi kao vaši lični vodiči. Posle deset godina pripreme, uz udruženu stručnost globalnog tima od 100 specijalista, među kojima su mnogi najugledniji svetski stručnjaci za umetnost, Muzej umetnosti je vaša ulaznica za najveću umetničku kolekciju ikada okupljenu u jednoj knjizi.
Sa gotovo 1000 luksuzno opremljenih, izuzetno velikih stranica punih najznačajnijih umetničkih dela, uključujući i ona koja se mogu videti samo u privatnim kolekcijama i ona do kojih se mora putovati u zabačene delove sveta, Muzej umetnosti obuhvata period istorije čovečanstava od preko tri milenijuma i uključuje dela iz 650 muzeja i privatnih zbirki sa svih kontinenata. Počev od najstarijih poznatih pećinskih slika pa sve do današnjeg dana, ovaj umetnički poduhvat predstavlja pravo uživanje za oči i dušu i riznicu informacija za poznavaoce i ljubitelje umetnosti.
Knjiga Muzej umetnosti ima jedinstven format, nalik na stvarne muzeje. Možete istraživati njegovih 25 „galerija“, od kojih svaka ima svoj niz sala – pođite hronološkim redom ili ulazite i izlazite onako kako vama odgovara. U svakoj sali postoji uvodni tekst koji jasno objašnjava pokret, kulturu ili temu koja se u njoj nalazi, kao i detaljna legenda za svako delo. Unutar galerija postoje i posebne „izložbe“, koje pružaju detaljan pogled na konkretnu temu ili razdoblje, a među izloženim delima mogu se videti slike, skulpture, freske, fotografije, instalacije, lend art (monumentalna umetnost u slobodnom prostoru), video snimci, drvorezi, nakit, keramika, vitraži, tapiserije, mozaici i ilustrovani rukopisi.
Ogromne stranice su savršeno uređene kako bi pružile posmatraču što više detalja. Na dvostrukom listu u galeriji italijanske renesanse, na primer, Mona Liza je okružena nizom crteža i skica Leonarda da Vinčija, a svi oni jasno pokazuju kvalitet svetosti i prostora u njegovom delu. Čitava stranica u ovom odeljku je odvojena za manje poznatu Damu sa hermelinom i Đinevru di Benči, izvanredne portrete čije odlike su naglašene velikim formatom.

Postoje galerije posvećene umetnosti Japana, Kine, Koreje, Afrike, Australije i Azije. Kineske galerije uključuju slike iz vremena dinastije Ming, raskošne kimone, izvanredne keramičke vaze, a izložba je posvećena Armiji od terakote, dok sala Asteka predstavlja sasvim drugačiji tip vojnika – metar i po visokog Orla-ratnika. Možemo da vidimo slike na laku i na palmovom lišću u galeriji posvećenoj jugoistočnoj Aziji, kao i fantastične mozaike, keramiku i bronzane skulpture u salama islamske umetnosti.
Odabrana prema značaju za istoriju svetske umetnosti, prema kulturnoj baštini koju oličavaju i prema čistoj lepoti i poželjnosti koju oličavaju, dela u Muzeju umetnosti predstavljaju veličanstven uvod u širok spektar ljudske kreativnosti. U kom drugom muzeju možete pronaći kolekciju Rembrantovih najboljih autoportreta, Velaskezove Mlade plemkinje i fotografije Sindi Šerman, masku faraona Tutankamona, zlatne predmete iz Perua, prozore od vitraža iz crkve Notr-Dam, Mikelanđelovog Davida, slike iz pećina u Lasku i dela Džeksona Poloka?
Muzej umetnosti je po oceni kritičara najznačajniji do sada objavljeni pregled istorije umetnosti od nastanka čovečanstva do danas. Uključuje i rečnik i opširan indeks, što ga čini pristupačnim, informativnim i pravim nadahnućem za porodicu, ljubitelje umetnosti i stručnjake na tom polju.

Godina izdanja 2017
Izdavač Data Status
Broj stranica 978
Format i dimenzije 320x420mm, tvrd povez.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Troškove slanja snosi kupac.
Iskljucivo UPLATA PRE SLANJA.
Kada saljem kao tiskovinu, to je iskljucivo PREPORUCENA TISKOVINA.

NOVI CENOVNIK poste za preporučenu tiskovinu od 01.04.2023. godine.

101-250 gr - 138 d
251-500 gr - 169 d
501-1000gr - 180 d
1001-2000 gr - 211 d
Sve preko 2 kg se salje kao PAKET
Cena koja pise negde ze ORGANIZOVANI TRANSPORT vise NE VAZI

PAKET (bez označene vrednosti)
do 3 kg - 200 dinara
od 3-5 kg - 250 dinara
od 5-10 kg - 300 dinara
od 10-15 kg - 350 dinar
od 15-20 kg - 400 dinara
Paket sa oznacenom vrednoscu - dodaje se jos 60 dinara do vrednosti 6000 din a posle toga 10 din na svaku 1000 vrednosti.
Pouzecem se naplacuje i povracaj novca - zavisi od iznosa

Prodavac

Naki4 (432)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

533 pozitivnih ocena

Kraljevo, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 89641413