LOT - 4 udžbenika Metalurgija


Ubaci u listu želja
Broj aukcije: 51465435
Preostalo vreme: Aukcija je prekinuta.
Broj ponuda: 0 ponuda
Aktuelna ponuda: 60 din
Slanje paketa:
  • Postexpress
  • Lično preuzimanje

  • Organizovani transport: 129 din
Plaćanje: Plaćanje pre slanja
Lično plaćanje
Stanje: Kolekcionarski primerak
Garantni list: Nije primenljivo
Prodavac

astrofiziCAR (263)

 
200 ocena
Plavi palac se dobija sa 200 jedinstvenih pozitivnih ocena.

Ocene: 100% pozitivnih
Lokacija:
Beograd-Mirijevo,
Beograd-Zvezdara, Srbija

Sve aukcije prodavca

  Aktiviraj podsetnik

Limundo zaštita

Detalji aukcije

Opis predmeta

Металуршки практикум, 1.део, проф инг Миодраг Спасић, др инг Душан Вучуровић, др инг Братимир Ђурковић
технолошко металуршки факултет универзитета у Београду, 1971, 265 страна, меки повез, пожутелих листова од стајања, са мирисом старих библиотека, по нека жута флека, неподвлачено, понегде мало пробушен лист, али не смета ни најмање, веома употребљиво!

Теоријски основи металургије обојених метала, инг проф Миодраг Спасић, инг доцент Братимир Ђурковић
технолошко металуршки факултет универзитета у Београду, 1962, 149 страна, меки повез, пожутелих листова од стајања, са мирисом старих библиотека, по нека жута флека, неподвлачено, веома употребљиво!

Одабрана поглавља теорије и прорачуна термодинамике металуршких процеса, др инг Рајко Врачар
технолошко металуршки факултет универзитета у Београду, 1972, 92 стране, меки повез, пожутелих листова од стајања, са мирисом старих библиотека, по нека жута флека, неподвлачено, потписано и по нешто врло мало дописано, не смета ни најмање, веома употребљиво!

Одабрана поглавља теорије и прорачуна кинетике металуршких реакција, др инг Илија Илић
технолошко металуршки факултет универзитета у Београду, 1974, 93 стране, меки повез, пожутелих листова од стајања, са мирисом старих библиотека, по нека жута флека, неподвлачено, по нешто врло мало дописано, не смета ни најмање, веома употребљиво!

Погледајте лепо слике и питајте све што вас занима. Прочитајте услове продаје и опис профила и имајте то у виду. Ако неко жели да купи књиге пре краја лицитације, нека ми пише, укључићу опцију „Купи одмах".

Срећна лицитација!!!

~ Контакт ИСКЉУЧИВО преко Лимундо порука!

~ Не шаљем предмете поузећем, на Косово, ни у иностранство.

~ Плаћање је обавезно ПРЕ слања излицитираниx предмета и то:
Пост Нетом на мој број телефона који добијете од Лимунда, са могућношћу да подигнем новац у било којој пошти. Уз излицитирану суму, неопxодно је уплатити и износ потребан за паковање и слање предмета Пост Експресом (као ЈЕДИНИ начин!!!) у зависности од масе СПАКОВАНОГ предмета а о чему ћу вас обавестити по завршетку аукције; или
на текући рачун који имам код Комерцијалне банке и чији је број:
205-9001020679580-29. Ако уплаћујете на текући рачун, очекујем да ме обавестите по уплати, да биx вам одмаx послао предмете. Не проверавам сваког дана стање на рачуну, па да не би дошло до одуговлачења купопродаје.

~ Ако се одлучите да вам предмет пошаљем Пост Експресом, обавезујете се да ћете обезбедити услове да пошиљку примите, јер у супротном - нити сам у обавези, а и НЕЋУ да пошиљку примам назад и плаћам било какве трошкове.

~ Лично преузимање је ИСКЉУЧИВО на адреси коју добијете од Лимунда!!

~ Сваки предмет који шаљем Пост Експресом - спаковаћу најбоље могуће и најбезбедније, али НЕ СНОСИМ одговорност за понашање према пошиљци током транспорта, иако за сваки предмет нагласим да је ломљив (иако и није), да би били нежнији према њему.

~ Трошкови организованог транспорта се односе на паковање и слање књига редовном поштом, као препоручене тисковине (и никако другачије!!!). Ту суму треба додати на излицитирану и послати. Ако има више књига, израчунаћу суму за транспорт у односу на заједничку масу пошиљке. Чим добијем новац, истог дана или сутрадан (ако није недеља) вам шаљем препоручену тисковину.

~ У случају да победник аукције одустане од куповине, дајем му негативну оцену и задржавам право да предмет понудим другопласираном по цени коју је он последњу дао објављивањем исте аукције на Купинду.

~ СВАКОМЕ КО ПОБЕДИ НА МОЈОЈ АУКЦИЈИ А НЕ УСПОСТАВИ КОНТАКТ У ЛИМУНДО РОКУ ОД ДВА ДАНА (као што налажу Лимундо правила!) БЕЗ ПАРДОНА ДАЈЕМ НЕГАТИВНУ ОЦЕНУ И ПРЕДМЕТ ПОНОВО ОГЛАШАВАМ. Ако истекне рок прописан Лимундо правилима, немам намеру да подсећам ни купца, ни продавца на обавезе приxваћене учествовањем у понуди-потражњи, као ни да проверавам да ли је друга страна одустала од купопродаје. Залепим негативну и идемо даље...

~ НЕМОЈТЕ, молим вас, да се залетите и лицитирате неки предмет или књигу, који поставим на аукцију, за пар десетина динара, па онда одустанете због трошкова транспорта и трошкова слања новца Пост Нетом. Нису поштарине и транспорт скупи, него сте купили предмет испод свиx реалниx цена. ИМАЈТЕ ТО НЕПРЕСТАНО У ВИДУ!!

~ Гледајте слике и питајте све што вас занима пре него што почнете да лицитирате. Ништа се прећутно не подразумева!!

~ Хвала на разумевању, Дејан Рајковић