Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Tajna, Rhonda Byrne SVE ZA 10d

54 pregleda
4 želi ovaj predmet

Tajna, Rhonda Byrne SVE ZA 10d

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 22.04.2024. u 21:23

Kupljen za: 222 RSD

Broj ponuda: 9 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

tasicmarko

tasicmarko

(9.659)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

49.032 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

The Secret, dejadora, odlično očuvano, posveta na prvom listu

Godine 2006. u Americi je premijerno prikazan film TAJNA, autorke Ronde Bern. Posle ogromnog uspeha koji je ovaj film doživeo, objavljena je istoimena knjiga. Do sada je širom sveta prodato više od 9 miliona primeraka knjige na engleskom i preko 3 miliona primeraka na ostalim jezicima. Tajna je objavljena u više od 40 zemalja. Konačno naši čitaoci imaju priliku da u domaćim knjižarama kupe i srpsko izdanje Tajne. Autorka Ronda Bern, sakupila je oko sebe neverovatnu grupu pisaca, filozofa, umetnika i drugih izuzetnih ljudi različitih profesija koji su joj pomogli u nastanku ove knjige. Svi oni govore o Tajni koja je vekovima vešto čuvana od strane privilegovane manjine. Po prvi put u istoriji sveta, neko je odlučio i uspeo u nameri da Tajnu saopšti čitavom svetu i tako od njega stvori srećnije i bolje mesto za život svih nas. Mnogi veruju da posle objavljivanja Tajne, ništa više neće biti isto, da će ona doneti preokret u način razmišljanja svih nas koji je saznamo i primenimo i pomoći nam da sebi i svima koji nas okružuju pružimo nov i srećniji život. Tajna ne nudi gotove recepte, ali vam otkriva puteve i prečice kako da potpuno ovladate svojim životom i svojom sudbinom. Cilj ove knjige nikako nije da vas menja ili popravlja već da vam pruži radost kroz koju ćete naučiti da volite svaki deo sebe i da vas nauči da poštujete svaki trenutak koji vam je dat da ga provedete na ovoj izvanrednoj planeti. Tek kada to naučite, naučićete i kako da pružite radost onima koji vas okružuju.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja)
  • Slanje Pošta

RASPRODAJA KNJIGA PO POČETNOJ CENI OD 10 din!!! Naći ćete ih tako što kliknete na sve moje predmete, pa u meniju način kupovine SELEKTUJTE KVADRATIĆ AUKCIJA, i prikazaće Vam se svi predmeti sa početnom cenom od 10din.

Dodatno kada Vam se otvore aukcije kliknite na SORTIRAJ PO, pa izaberite ISTEKU NAJSKORIJE, i dobićete listu aukcija sa početnom od 10 dinara, po vremenu isteka.

Zbog perioda praznika vreme za realizovanje kupoprodaje može da se produži na do 20 dana.

Prodavac

tasicmarko
tasicmarko (9.659)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

49.032 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133364185