Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Komaja, Aba Aziz Makaja

23 pregleda
0 želi ovaj predmet

Komaja, Aba Aziz Makaja

Cena: 4.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

tasicmarko

tasicmarko

(9.642)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

48.919 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Aba Aziz Makaja, svjetovnim imenom Franjo Milićević, osnovao je i uspješno vodi sljedeće organizacije:

KOMAJA Meditationsschule , Gersau/Švicarska (od 1987.)
KOMAJA - Gesellschaft für Gesundheit und Erkenntnis e.V. , Gottmadingen/Njemačka (od 1988.)
KOMAJA - Društvo za razvoj ljubavi i svijesti , Zagreb/Hrvatska (od 1990.)
KOMAJAS STERN - Hilfe für Kroatien und Bosnien-Herzegovina , Konstanz/Njemačka (od 1992.)
KOMAJA Stiftung zur Förderung der körperlichen und seelischen Gesundheit , Gersau/Švicarska (od 1994.)
KOMAJA - Društvo za razvoj na umetnosta na živeenjeto , Skopje/Makedonija (od 1994.)
KOMAJA - Društvo za kulturu ljubavi i umeće življenja , Beograd/Srbija i Crna Gora (od 2002.)
KOMAJA - Društvo za razvoj na svesta i kulturata na ljubovta , Ohrid/Makedonija (od 2003.)
KOMAJA - Gesellschaft für die Kultur der Liebe e.V. , Köln/Njemačka (od 2005.)
KOMAJA - Society for Self-Development and the Culture of Love , Brighton/Velika Britanija (od 2005.)


II. Od 1993. Makaja je redovit gost u emisijama državnih i privatnih TV-kuća, radija, kao i u intervjuima i člancima časopisa i novina svih južnoslavenskih zemalja s područja bivše SFRJ. (To isto važi i za glavne aktiviste nacionalnih Komaja društava.) Od 1993. do danas imao je između 250 i 300 što nastupa, što tekstova u medijima, i to od Nacionala (Hrvatska), Globusa (Hrvatska), Nove Makedonije (Makedonija), Utrinskog Vesnika (Makedonija), Profila (Srbija i Crna Gora), BH Dana (BiH), preko Playboya (Hrvatska) i Glossa (Slovenija), pa sve do znanstvenih časopisa.

III. U zadnjih 27 godina kao duhovni učitelj, ali i kao duhovni terapeut i seksolog održao je:

• cca. 25 000 sesija za individue i parove
• cca. 350 dvovikendnih tečajeva širom Europe
• preko 20 međunarodnih zimskih škola (u trajanju od cca. 10 dana po školi)
• preko 20 međunarodnih ljetnih škola (u trajanju od cca. 14 dana po školi)

IV. Od 1993. do danas održao je preko stotinu javnih predavanja širom Hrvatske, Europe i svijeta, uključujući ovdje i nastupe na Sveučilištima i znanstvenim kongresima (tako npr. na Svjetskom kongresu seksologije u Parizu 2001. i u Havani 2003)

V. Početkom 2003. Makajina glavna organizacija, Komaja Stiftung zur Förderung der körperlichen und seelischen Gesundheit mittels der Komaja-Meditations-methoden , Švicarska, primljena je u članstvo Svjetske asocijacije za seksologiju (WAS).

VI. Za vrijeme rata u Hrvatskoj i BiH 1992-1993. organizirao je (uz pomoć Komaja društava u inozemstvu i Hrvatskoj) velike humanitarne akcije te osobno u Mostar, Osijek i Zagreb dopratio humanitarnu pomoć: preko 100 tona lijekova, medicinskih uređaja, opreme za škole, automobila, hrane, itd. u ukupnoj vrijednosti od cca. 1,3 milijuna Eura. O ovim akcijama izvještavali su brojni mediji u zemlji i inozemstvu (tako npr. ZDF i Neue Zürcher Zeitung).

VII. Uza sve, u istom periodu (od 1993. nadalje) Makaja je napisao i izdao sljedeće knjige: Komaja (1993), Molitva za spas (1993), Komaja Agenda (1994), Komaja - Die geistige Liebes- und Lebenskunst (1998, njemačko prošireno izdanje), Eros i logos (hrvatsko izdanje, 2000), Der Erleuchtete Eros - Paradiesische Utopie oder Wirklichkeit (njemačko izdanje, 2003), Eros & logos - The Book for Saints and Sinners (englesko izdanje, 2003), te nekoliko knjižica.

VIII. Krajem 2003. ustanovio je u Hrvatskoj radi razvoja nepotkupljivog, karakternog novinarstva i demokracije, a sa svrhom zaštite i razvoja hrvatskog nacionalnog duha - (novčanu) novinarsku nagradu Karakterno pero . Prvu, drugu i treću nagradu osvojili su, redom, novinari Novog lista , Glasa Slavonije i Jutarnjeg lista .

IX. Makaji, odnosno Komajinim organizacijama, dosada je donirano:

• u Njemačkoj, centar za njemačko Komaja društvo - vila vrijedna cca. 1 milijun eura
• u Švicarskoj, za Komajinu zakladu - novoizgrađeni kompleks dug cca. 40 m i zemlja (9 ha) u vrijednosti od cca. 1,5 milijuna eura
• u Makedoniji, USAid mu je za uspješnost njegove Ljubavno-erotske terapije u borbi protiv narkomanije donirao nekoliko tisuća eura, a podržalo ga je također i Ministarstvo za mlade i sport Republike Makedonije; s manjom donacijom Komaju je podržala i Catholic Relief Services u Republici Makedoniji
• u Hrvatskoj, Ured za zdravstvo, rad i socijalnu skrb grada Zagreba također je podržao Makajinu Ljubavno-erotsku terapiju
• u Republici Makedoniji, uz pomoć svog (Komaja) društva Makaja je inicirao i proveo, po podacima Ministarstva za ekologiju RM, najveću gradsku ekološku akciju u povijesti Republike Makedonije (2002. godine). Akcija se odvijala uz moralnu podršku Ministarstva za ekologiju i gradonačelnika Skopja, organizirano sudjelovanje učenika skopskih škola te besplatne usluge Gradskog prijevoza i Gradske čistoće.

X. Makaja je dobitnik američke nagrade "Sexual Intelligence Award" za 2004. kao "South-Slavic Sexual Enlightener".

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja)
  • Slanje Pošta

RASPRODAJA KNJIGA PO POČETNOJ CENI OD 10 din!!! Naći ćete ih tako što kliknete na sve moje predmete, pa u meniju način kupovine SELEKTUJTE KVADRATIĆ AUKCIJA, i prikazaće Vam se svi predmeti sa početnom cenom od 10din.

Dodatno kada Vam se otvore aukcije kliknite na SORTIRAJ PO, pa izaberite ISTEKU NAJSKORIJE, i dobićete listu aukcija sa početnom od 10 dinara, po vremenu isteka.

Zbog perioda praznika vreme za realizovanje kupoprodaje može da se produži na do 20 dana.

Prodavac

tasicmarko
tasicmarko (9.642)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

48.919 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132249261