Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Priručnik za uzgajanje puževa

115 pregleda
1 želi ovaj predmet

Priručnik za uzgajanje puževa

Cena: 590 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

tasicmarko

tasicmarko

(9.658)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

49.021 pozitivna ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Naslov: Priručnik za uzgajanje puževa
Autor: Milorad Raletić, Boris Bulić, Biljana Raletić
Izdavač: Prva zadruga uzgajivača puževa
Mesto: Novi Sad
Godina: 2003.
Broj strana: 54
Baveći se više godina idejom da uzgoj puževa na našim prostorima može biti interesantan posao sa značajnim prihodom, pošao sam u potragu za literaturom. Želeo sam da napravim farmu, a saznanja u našoj zemlji su bila veoma oskudna. Do informacija je bilo nemoguće doći jer se delatnost uzgoja puževa čuvala kao poslovna tajna. Upornim traganjem za literaturom uspeo sam da sakupim mnogobrojna izdanja od kraja sedamdesetih do najnovijih izdanja domaćih i stranih autora.

Popularizacijom pužarstva kao poljoprivredne delatnosti, pojavilo se interesovanje za mogućnost bavljenja ovim unosnim poslom, a samim tim i za literaturom. Svoja saznanja i literaturu vrlo rado sam davao Ijudima koji su bili zainteresovani za ovaj posao. u jednom trenutku literaturu je mogla da koristi amo jedna osoba dok su ostali zainteresovani bili uskraćeni za informacije. Pojavila se potreba da iskustva koja sam dobio radeći na farmi i saznanja koja sam stekao iz literature koju posedujem prenesem u jedan jedinstven tekst. Preporučujem budućim uzgajivačima puževa da imaju puno strpljenja i upornosti koja će im sigurno doneti rezultate kakve očekuju. Koristite publikaciju na terenu, biće Vam od koristi!

Milorad Raletić, inž. Boris Bulić i mr Biljana Raletić

Sadržaj
Farme puževa
Uzgoj puževa
Od matičnog jata do prodaje
Puževi

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

RASPRODAJA KNJIGA PO POČETNOJ CENI OD 10 din!!! Naći ćete ih tako što kliknete na sve moje predmete, pa u meniju način kupovine SELEKTUJTE KVADRATIĆ AUKCIJA, i prikazaće Vam se svi predmeti sa početnom cenom od 10din.

Dodatno kada Vam se otvore aukcije kliknite na SORTIRAJ PO, pa izaberite ISTEKU NAJSKORIJE, i dobićete listu aukcija sa početnom od 10 dinara, po vremenu isteka.

Zbog perioda praznika vreme za realizovanje kupoprodaje može da se produži na do 20 dana.

Prodavac

tasicmarko
tasicmarko (9.658)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

49.021 pozitivna ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 116762021