Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Rak leukemija i druge prividno neizlečive bolesti

14 pregleda
0 želi ovaj predmet

Rak leukemija i druge prividno neizlečive bolesti

Cena: 700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BobanT75

(1.207)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.574 pozitivnih ocena

Zaječar, Zaječarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Godina izdanja: 2006
Oblast: Alternativna medicina
Jezik: Srpski
Autor: Strani


Autor : Rudolf Brojs
Izdavač : MIODRAG MARINKOVIC
Ko ne želi da luta, tražeći rešenje za opaku bolest, ili ko više nema vremena da luta, u ovoj knjizi će, na jednostavan način biti informisan o metodu stvarnog lečenja malignih, ali i mnogih drugih prividno neizlečivih bolesti, nazvanih „totalna terapija“. Knjiga i podrazumeva i „servis“, kontaktirajte s prevodiocem u slučajevima kada nije baš sve jasno.
Brojsova terapija gladovanjem, uz sokove od povrća i čajeve, jeste operacija bez skalpela, koju, najfinije dozirano, vrši crvena telesna tečnost. Sokovi od povrća, bogati mineralnim materijama i enzimima, povoljno utiče na metaboličke procese, poremećene teškom bolešću. Krv se kompletno obnavlja, doprinoseći potpunoj eliminaciji ćelija raka iz organizma, u čemu čajevi igraju specifičnu ulogu.

Rak, leukemija i druge prividno neizlečive bolesti - BROJS, Rudolf, 1899-1990, Rak, leukemija i druge prividno neizlečive bolesti, izlečive prirodnim putem: prikazi iz mnogo hiljada iskustava za dobro čovečanstva i po želji mnogih izlečenih pacijenata, ali i dobronamernih lekara / Rudolf Brojs; u prevodu Miodraga Marinkovića, 2006., mek povez, 172 strane.

Stanje kao na slikama,za sva pitanja tu sam.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

BobanT75 (1.207)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.574 pozitivnih ocena

Zaječar, Zaječarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132473393