Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

PRIRODNO LEČENJE BOLESTI I TEGOBA

23 pregleda
0 želi ovaj predmet

PRIRODNO LEČENJE BOLESTI I TEGOBA

Cena: 1.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

peca82

(1.863)

99,48% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.867 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Izdavač : MLADINSKA KNJIGA
Prirodna medicina nudi trajno dobro zdravstveno stanje zato što vodi računa o načinu života pojedinca i bavi se čitavom osobom – njenim telom, umom i duhom, a ne samo simptomima lošeg zdravlja.
U neverovatno praktičnoj i korisnoj knjizi PRIRODNO LEČENJE BOLESTI I TEGOBA naći ćete na više od 400 strana brojne pouzdane i stručne savete kako izlečiti ili sprečiti najčešće bolesti i tegobe na sasvim prirodan način, upotrebom sastojaka koje možete pronaći u sopstvenom domu. Ova će Vam knjiga pomoći u povećanju prirodnog imuniteta i očuvanju vlastitog zdravlja i zdravlja Vaših ukućana. Prirodna medicina naročito naglašava važnost veze između tela i uma a naučna istraživanja iznose sve veći broj dokaza u prilog takvom pristupu.
Kako olakšati bol bez upotrebe lekova? Koju hranu jesti da biste smanjili holesterol u krvi? Šta Vam može pomoći da lakše zaspite? Knjiga PRIRODNO LEČENJE BOLESTI I TEGOBA pružiće Vam jasne i pouzdane odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja. Iskoristite urođenu sposobnost organizma da se sam izleči!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

peca82 (1.863)

99,48% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.867 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130747873