Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ram za sliku, Ratko BOžović

222 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ram za sliku, Ratko BOžović

Cena: 790 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

tasicmarko

tasicmarko

(9.649)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

48.981 pozitivna ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Ram za sliku
Ratko Božović(autor)

Izdavač: Čigoja

Čitalac će biti u prilici da u ovoj verziji knjige pročita tekstove o kiču (Kič-manija), o slobodnom postojanju (Slobodno vreme), o moralu (Kriza čovječnosti), o religiji (Temelj nadahnuća), o muško-ženskim odnosima (Vječita tajna).Ogledi Novi putevi komunikacije, Fatalna zavođenja, Od tradicije do utopije i Ram za slike doživjeli su izvesna proširenja, s tim što je do ovih preinačenja i došlo prevashodno zbog njihove aktualizacije.I to je jedan od razloga što je knjiga dobila i nov naslov.Nadam se da će ovakvo temacko proširenje knjige čitalac shvatiti kao saznanje da ludostima uma nema kraja.


ključne reči: Sociologija kulture , Socijalna filozofija
Sociologija

2010; Broširani povez; latinica; 20 cm; 532 str.; 978-86-7558-708-8;

Ratko Božović
Ratko-Bozovic
Prof. dr Ratko Božović rođen je u Banja Luci 1934. godine. Teoretičar kulture, profesor Univerziteta u Beogradu i Nikšiću, pored brojnih knjiga iz oblasti kulture, objavio je i tri knjige u kojima obrađuje dela aforističara (u svakoj knjizi po sedam autora): Sedmorica iz Stradije, Bez maske i Sedmo nebo. Živi i radi u Beogradu.

Kada više nije bilo prvog izdanja knjige Ludosti uma ni u knjižarama ni kod izdavača, a na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu tražena je mimo svakog očekivanja, gospodin Žarko Čigoja, predložio mi je da se obnovi izdanje na taj način što bi se u njemu našli tekstovi koji bi označili znatno tematsko proširenje. To sam sa zadovoljstvom prihvatio, tako da će čitalac biti u prilici da u ovoj verziji knjige pročita tekstove o kiču (Kič-manija), o slobodnom postojanju (Slobodno vreme), o moralu (Kriza čovječnosti), o religiji (Temelj nadahnuća), o muško-ženskim odnosima (Vječita tajna). Ogledi Novi putevi komunikacije, Fatalna zavođenja, Od tradicije do utopije i Ram za slike doživjeli su izvesna proširenja, s tim što je do ovih preinačenja i došlo prevashodno zbog njihove aktualizacije. I to je jedan od razloga što je knjiga dobila i nov naslov. Nadam se da će ovakvo tematsko proširenje knjige čitalac shvatiti kao saznanje da ludostima uma nema kraja.

pismo: latinica, strana: 523, format: A5, povez: broš

Prošireno izdanje jednog od najprodavanijih dela Ratka Božovića. Zbog velike potražnje prvog izdanja knjige "Ludosti uma", na predlog izdavača ovo delo u drugom izdanju obuhvata tematsko proširenje koje će zainteresovati mnoge čitaoce. Moral, religija i muško-ženski odnosi su samo neke od uvek aktuelnih tema kojima se novo izdanje bavi.

Аутор - особа Božović, Ratko, 1934- = Божовић, Ратко, 1934-
Наслов Ram za sliku / Ratko Božović
Врста грађе научна монографија
Језик српски
Година 2009
Издавање и производња Beograd : Čigoja štampa, 2009 (Beograd : Čigoja štampa)
Физички опис 523 str. ; 20 cm
ISBN 978-86-7558-708-8 (broš.)
Напомене Autorova slika na koricama
Tiraž 300
Od istog autora: str. 521.
Предметне одреднице Filozofija kulture
Sociologija kulture

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

RASPRODAJA KNJIGA PO POČETNOJ CENI OD 10 din!!! Naći ćete ih tako što kliknete na sve moje predmete, pa u meniju način kupovine SELEKTUJTE KVADRATIĆ AUKCIJA, i prikazaće Vam se svi predmeti sa početnom cenom od 10din.

Dodatno kada Vam se otvore aukcije kliknite na SORTIRAJ PO, pa izaberite ISTEKU NAJSKORIJE, i dobićete listu aukcija sa početnom od 10 dinara, po vremenu isteka.

Zbog perioda praznika vreme za realizovanje kupoprodaje može da se produži na do 20 dana.

Prodavac

tasicmarko
tasicmarko (9.649)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

48.981 pozitivna ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 105029073