Kolubara - srpska marna, Milosav Nedić KAPITALNO, 10d

Kako da kupim?
Broj aukcije: 82168511
Preostalo vreme
Završena!
(12. okt 2019, 20:44h)
Broj ponuda
Aktuelna ponuda
500 din
Slanje paketa:
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Stanje: Polovno
Garantni list: Ne
Prodavac

tasicmarko (5984)

 
5.000 ocena
Plava kruna se dobija sa 5.000 jedinstvenih pozitivnih ocena.
PREMIUM član
Član je postao Premium jer:
- ima 100 jedinstvenih pozitivnih ocena od kupaca,
- tokom perioda od 6 meseci uplati minimum 20.000 dinara na svoj Limundo račun.

100% pozitivnih ocena
Pozitivne: 26689

Lokacija: Pečenjevce, Leskovac, Srbija

  Pošalji poruku  

Svi predmeti člana  

  Aktiviraj podsetnik

Limundo zaštita

Detalji predmeta

Opis predmeta

Аутор Nedić, Milosav, 1949-
Наслов Колубара српска Марна / Милосав Недић
Врста грађе књига
Година 2017
Издавање и производња Београд : М. Недић, 2017 (Београд : Беолетра)
Физички опис VI, 331 стр. : илустр. ; 30 cm
ISBN 978-86-906075-3-2 (картон)
Напомене Тираж 1.000
Ваљевској библиотеци "Љубомир Ненадовић" Ваљево, поводом славе Светог Андреја Првозваног, 13.12.2018. М. Трифуновић: МБВА: Н 3 154382
Библиографија: стр. 328-329.
Предметне одреднице Први светски рат 1914-1918
Колубарска битка 1914
УДК 94(100)"1914/1918"
355.48(497.11)"1914"
COBISS.SR-ID 230365196

Kolubara - srpska marna, Milosav Nedić KAPITALNO, 10d Аутор Nedić, Milosav, 1949-
Наслов Колубара српска Марна / Милосав Недић
Врста грађе књига
Година 2017
Издавање и производња Београд : М. Недић, 2017 (Београд : Беолетра)
Физички опис VI, 331 стр. : илустр. ; 30 cm
ISBN 978-86-906075-3-2 (картон)
Напомене Тираж 1.000
Ваљевској библиотеци "Љубомир Ненадовић" Ваљево, поводом славе Светог Андреја Првозваног, 13.12.2018. М. Трифуновић: МБВА: Н 3 154382
Библиографија: стр. 328-329.
Предметне одреднице Први светски рат 1914-1918
Колубарска битка 1914
УДК 94(100)"1914/1918"
355.48(497.11)"1914"
COBISS.SR-ID 230365196
82168511 Kolubara - srpska marna, Milosav Nedić KAPITALNO, 10d

20.10.2019. 06:18:05

© 2005 - 2019 LimundoGrad d.o.o.

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.