Istorija sveta-H.Dz. Vels

16 pregleda
0 želi ovaj predmet

Istorija sveta-H.Dz. Vels

Završena

Datum završetka: 25.05.2024. u 20:57

Početna cena: 1.999 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Dajana69

(723)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.219 pozitivnih ocena

Sremska Mitrovica, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Naše fototipsko izdanje velikog i monumentalnog dela H. Dž. Velsa je redak primer trajanja i nepobitne aktuelnosti. Istorija sveta je izvorno napisana po okončanju Prvog svetskog rata, a kod nas je prvi put objavljena 1929. godine. Iako pripada starijoj istoriografskoj školi i iako su se metodi naučnog rada umnogome promenili od tog vremena, ova knjiga je živi dokaz kako istinsko znanje i erudicija opstaju u svakom vremenu, društvu i kulturi.
Ova knjiga posvećena je istoriji pet legendarnih kultura Starog veka – sumersko-vavilonskoj, egipatskoj, grčkoj, etrurskoj i rimskoj. O svakoj je napisana po jedna uzbudljiva priča, ilustrovana brojnim crtežima, nacrtima i rekonstrukcijama. Izuzetne geografske mape umnogome olakšavaju i upotpunjuju sadržaj ove knjige, namenjene, pre svega, deci školskog uzrasta.
Nikada u istoriji čovečanstva bogovi i junaci nisu bili bliže običnom čoveku, nego što je to slučaj sa božanstvima Olimpa i njihovim helenskim podanicima, u slavnim gradovima i državicama antičke Grčke. Mitologija tih drevnih i herojskih vremena predstavlja večitu inspiraciju čovečanstva, koja i dan-danas ostaje nepresušni izvor ljudskih sudbina.

Uslovi prodaje prodavca

SNIZENJE- AKCIJA!!
https://www.limundo.com/Clan/Dajana69/SpisakAukcija

Prodavac

Dajana69 (723)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.219 pozitivnih ocena

Sremska Mitrovica, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134529305