Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Tenis za neupućene Patrick McEnroe, Peter Bodo

30 pregleda
2 želi ovaj predmet

Tenis za neupućene Patrick McEnroe, Peter Bodo

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 23.04.2024. u 21:48

Kupljen za: 199 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

bondolica

(4.028)

99,82% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

13.074 pozitivnih ocena

Smederevska Palanka, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Tenis za neupućene
Autori: Patrick McEnroe, Peter Bodo
Tenis iz dana u dan postaje sve popularniji sport zahvaljujući sjajnim uspesima naših tenisera. Zainteresovali ste se za taj sport, a ne znate odakle i kako da počnete? Knjiga Tenis za neupućene savršen je uvod za odrasle koji žele nešto novo, kao i za roditelje koji upisuju decu na sport kojim se mogu baviti celog života. Za početnike, Patrik Mekinro objašnjava osnove sporta i postupno pokazuje tehniku osnovnih udaraca, a za rekreativce koji pokušavaju da dobiju protivnika od kog uvek gube – otkriva tajne koje će im pomoći da budu uspešniji.
Pored toga, ako ste veliki ljubitelj profesionalne igre, u knjizi ćete pronaći podroban opis profesionalnih turnira. Saznaćete na šta treba da obratite pažnju kada uživo pratite neki turnir, a ukoliko meč pratite preko malog ekrana, Patrikovi saveti učiniće TV prenos mnogo zanimljivijim.
U knjizi su objašnjeni svi aspekti tenisa — od opreme, pravila ponašanja i bodovanja, preko fizičke pripreme za igru i tehnike izvođenja svih udaraca, do angažovanja profesionalnog trenera i načina igre u singlu i dublu. Direktna i jednostavna uputstva prosto vas motivišu da uzmete reket, izađete na teren i uživate u sportu.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Prodavac

bondolica (4.028)

99,82% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

13.074 pozitivnih ocena

Smederevska Palanka, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131930797