Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Karol Busar Pohod Novak Djokovic

317 pregleda
2 želi ovaj predmet

Karol Busar Pohod Novak Djokovic

Cena: 600 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

DusanPi88

(16)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

21 pozitivna ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Karijera Novaka Djokovica je prica o uspehu. Njegova konacna pobeda na Rolan Garosu je prica o trijumfu unutar trijumfa. Dosla je iz mnogo bola, suza, nesigurnosti, preispitivanja i prolivenog znoja. Za Novaka je to bio veoma vazan pohod, okoncan pobedom. Kako je uspeo da se povrati? Kako je uspeo da se otrese svih svih onih demona koji su mu se neprekidno vracali?

Kada je 2016.godine osvojio Rolan Garos, Novak Djokovic je postao legenda tenisa. Nakon desetogodisnje ofanzive, najzad je podigao trofej Otvorenog prvenstva Francuske, a ta pobeda bila je samo kulminacija jednog od najimpresivnijih perioda dominacije u istoriji. Nijedan teniser za cetrdeset sedam godina nije osvojio sva cetiri gren slema zaredom. U verovatno najtezoj eri ove igre, Novak je postigao nemoguće, i to nakon sto je gvozdenom rukom vladao citavom sezonom. Kako odoleti takvoj prici?

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

Prodavac

DusanPi88 (16)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

21 pozitivna ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 95997701