Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Život-Ljubav-Smrt

196 pregleda
1 želi ovaj predmet

Život-Ljubav-Smrt

Cena: 900 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Skopljejordan

(0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Makedonija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Ovo delo od 316 stranica, dosta je dubokog sadržaja, i do sada je pomoglo mnogima da prihvate gubitak bližnjih, kao i da lakše prevaziđu bol, uz svesno shvatanje bezuslovne ljubavi, koja živi u svima nama.

Kratak sadržaj
Život je tema o kojoj pričaju i pisci, i mudraci i umentici…i mnogi drugi.
Smrt, mada prisutna u istoj dimenziji sa životom, ostaje tabu-tema svih kultura i naroda. Ljubav egzistira kao neopisivo stanje, i dokaz da čuda postoje. Propliće se kroz sve sfere postojanja, kao istina koja spaja sve što jeste… čak i život i smrt. Duhovno delo “Život-Ljubav-Smrt”, kroz imena različitih bića, i svako vodi nas u svet ‘van okvira’ naše svakodnevnice, približavajući pomenute teme našim shvatanjima.
Željka, ženska polovina blizanaca, sestra, i majka dvoje dece, pod pritiskom želja, očekivanja, (ne)mogućnosti…dolazi do ivice litice gde svesno ili nesvesno postaje zarobljenik obrtaja kazaljki sata koji ustvari i ne postoji, ponavljajući istoriju, uz donekle izmenjen scenario, i stalno pitanje: „ Zašto?“ Nakon diskonekcije sa nervnim sistemom, ‘putuje’ u svet duhovnih vodiča iz nekog drugog aspekta, koji joj pomažu da rasplete ‘čvorove’ koje je sama svezala. Svaki od vodiča prati je kroz različite situacije, u koje se homogeno ulivaju sve tri komponenete boravka…a iz kojih izlazi svesnija, budnija i mirnija. Žena sa zemlje postepeno prihvata harmoniju momenta sada i tu, polako se izvlačeći iz opne neizvesnosti i straha. Ponovo se ‘rađa’, nakon iskustva stajanja na litici izbora - pad u provaliju, ili let u visine. Peva himnu ljubavi, i prihvata činjenicu njenog prisustva u svim poljima života i smrti - kao dela jedne i jedine celine neophodne za ciklus opstanka.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

Prodavac

Skopljejordan (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Makedonija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 104925941