Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Kako da spavate manje i imate vise energije – Kasper M.

65 pregleda
1 želi ovaj predmet

Kako da spavate manje i imate vise energije – Kasper M.

Cena: 300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Nikola1-1-1

(9)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

20 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Kako da spavate manje i imate više energije – Kasper M. Postavski

Da li je moguće spavati četiri do pet sati, a osećati se odmornije, budnije i imati više energije nego kada spavate osam, devet ili više sati?
Ova knjiga sadrži informacije koje se tiču optimalnog biološkog funkcionisanja čoveka i koje iz korena mogu izmeniti vaša stara uverenja o spavanju.
Autor piše o efikasnom spavanju, tajnama unutrašnjeg mehanizma koji rukovodi spavanjem, unutrašnjem časovniku sna, ciklusima sna, moći kratkotrajnog popodnevnog spavanja, uticaju stresa na san kao i položaja tela, pilulama za spavanje, planu za dobar san, metodama koje pobeđuju nesanicu…

Obim: 132 strane
Format: A5

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

Za knjige minimum za kupovinu je 300rsd u suprotnom mogu da šaljem kada budem slao nešto drugo odnosno bez roka otpreme. Knjige koje su na slici u paru mogu i pojedinačno samo smanjite ponudu i porukom javite koja vas knjiga zanima.
Svi vidovi slanja mogući kao i lično preuzimanje. Knjige šaljem samo kao preporučenu tiskovinu ili cc paket sa prethodnom uplatom na moj žiro račun (eventualno mi možete dopuniti kredit?).
sve knjige uglavnom nastojim da uslikam što bolje, ne skrivam ništa, već ako ima neki vidljivi nedostak postavim jednu sliku koja to posebno prikazuje(pogledajte slike). Nisam većinu čitao niti sam pregledao jednu po jednu stranu jer se odmah vidi u kakvom je stanju knjiga samo prelistam ako ima neko oštećenje ali ne vršim inspekciju svakog pojedinačnog lista jer ako je neki list otpao to se odmah vidi ili ako je knjiga stara odmah se vide oštećenja ili podvlačenja kada se prelista a kada je knjiga nova i to se odmah vidi i naznačim da je knjiga kao nova.
Sve ostale predmete koje prodajem možemo da dogovorimo lično preuzimanje ali može i slanje pouzećem pouzdanim članovima, kao i slanje kao cc paket sa cenom poštarine 200 dinara do 3kg težine.

Prodavac

Nikola1-1-1 (9)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

20 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 125421425