Hrono kuhinja kuvar

13 pregleda
0 želi ovaj predmet

Hrono kuhinja kuvar

Cena: 999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

DroneSrb

DroneSrb

(661)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.305 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Hrono režim napravio je pravu revoluciju u ishrani ljudi širom sveta. Za razliku od nebrojenih dijeta koje se zasnivaju na svakojakim odricanjima, često vrlo mučnim i nimalo bezazlenim po zdravlje, ova ishrana ne zahteva nikakve žrtve: i dalje ćete moći da jedete svoja omiljena jela, samo ćete naučiti kako da ih koncipirate i kada da ih konzumirate.

A kada jednom pređete na hrono, više nećete želeti da se hranite drugačije i trajno ćete uživati u svim blagodetima ovog režima. Uz osnovne smernice za početnike, ali i korisne savete za one koji su već hrono, u ovom kuvaru pronaći ćete sjajne ideje za svaki obrok u toku dana. A tu je i posebno poglavlje o prazničnoj trpezi, koje će vam otkriti kako da priredite pravu gozbu za svoje proslave – i sve to na hrono način. Počnite odmah: uživajte u sjajnim jelima i obradujte svoje telo zdravim načinom ishrane! Manje detalja

Uslovi prodaje prodavca

Uslovi prodaje: Prvo uplata na tekuci racun, pa slanje kurirskom sluzbom ili kao preporuceno.

Nacin slanja zavisi od predmeta i pod "Uslovi prodaje prodavca/Slanje" ce biti navedene opcije slanja za predmet na aukciji i drugi vidovi slanja osim navedenih ne dolaze u obzir.

Za stetu nastalu prilikom transporta kao preporuceno ne odgovaram! Licno preuzimanje na adresi koju dobijete od Limunda.

Prodavac

DroneSrb
DroneSrb (661)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.305 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134559753