Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ivan Negrišorac - ISTRAGA PREDAKA

120 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ivan Negrišorac - ISTRAGA PREDAKA

Cena: 1.400 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

FondacijaGrupaSever

FondacijaGrupaSever

(21)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

29 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

ISTRAGA PREDAKA - Knjiga Ivana Negrišorca predstavlja važan prilog raspravi o statusu Crnogoraca i njihovog jezika, književnosti i kulture unutar celine srpskoga korpusa. Ta knjiga pokazuje da se istorija Crnogoraca i Crne Gore ne može razumeti bez poznavanja celokupne istorije Srba i Srbije.

LITIJE U CRNOJ GORI - 2019. i 2020.godinu su apsolutno obeležile litije i masovni protesti građana Crne Gore zbog ugroženog položaja SPC.
Ivan Negrišorac je izgovorio sintagmu po kojoj će biti upamćen – Istraga predaka, a koja najkraće razobličava ono što se događalo i događa u Crnoj Gori.

NAJLEPŠA IZDANJA - naša izdanja se pripremaju uz poseban pristup fizičkim karakteristikama knjiga i dizajnu korica. Većina knjiga je štampana tvrdim povezom i poseduje rešenja visokih standarda iz oblasti grafičkog dizajna kada su u pitanju korice. Upravo zbog toga, naše knjige su IDEALNE ZA POKLON najbližima ili ljubiteljima književnosti i kulture.

Uslovi prodaje prodavca

Knjige će biti dostavljene na Vašu adresu , najčešće , za 2-4 radna dana. Ukoliko postoji hitnost isporuke, uglavnom je moguće izaći u susret. Za vreme praznika , moguće je da bude potrebno dodatno vreme za dostavu.

Plaćanje je moguće unapred - post netom ili uplatom na naš račun.
Plaćanje je moguće pouzećem po preuzimanju pošiljke.
U izuzetnim slučajevima, moguće je lično preuzimanje.

Prodavac

FondacijaGrupaSever
FondacijaGrupaSever (21)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

29 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 119460925