Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Vulkan na Terazijama, Slobodan Stanišić

219 pregleda
0 želi ovaj predmet

Vulkan na Terazijama, Slobodan Stanišić

Cena: 590 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

tasicmarko

tasicmarko

(9.650)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

48.992 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Vulkan na Terazijama
Slobodan Stanišić(autor)

Izdavač: Bookland

Goran Vulkan, četrnaestogodišnji spotrista, planinar, odrastao u varošici podno Kopaonika, dolazi u Beograd sa namerom da se priključi ekipi odbojkaškog kluba „ Senjak“ . On se na neobičan način zbližava sa vršnjakinjom Milicom - njih dvoje mogu da razgovaraju mislima. Ovu njihovu sposobnost otkrivaju i nameravaju da iskoriste agenti moćnih svetskih agencija za proizvodnju lekova, što glavne junake odvodi u fantastične avanture širom sveta: preko Indije, Afrike, do Južne Amerike, gde u Ekvadoru(zemlji koja ima čitavu Aveniju vulkana), glavnom junaku, Vulkanu, predstoji susret sa gnevom pravog vulkana. Triler sa mnogo na

petosti i perokreta, protkan specifičnim humorom, čita se u jednom dahu, stvarajući čitaocu utisak da gleda uzbudljiv film.

2010; Tvrd povez; ćirilica; 20 cm; 181 str.; 978-86-7182-395-1

Biografija

Slobodan Stanišić jedan od najproduktivnijih i najčitanijih srpskih pisaca za decu i mlade, decenijama je prisutan na literarnoj sceni. Njegova poezija, proza i dramsko stvaralaštvo nagrađeni su gotovo svim nagradama koje se u Srbiji dodeljuju stvaraocima za decu i mlade.
Crtao je karikature i uređivao brojne radio i televizijske programe RTSa. Bio je urednik dečjeg lista Neven, a potom časopisa Lenji Gaša, Zmaj, Čika Jova (Švajcarska), a od 1996-2001. odgovorni urednik Programa za decu i mlade RTS.
Poznat je po velikom broju književnih susreta, na kojima glumi, recituje i crta na licu mesta, koristeći desetogodišnje iskustvo saradnje sa „Ježom“ dok je radio kao karikaturista.
Prevođen je na engleski, ruski, beloruski, kineski, švedski, mađarski, rumunski, bugarski, slovački, rusinski...
Objavio je više od 70 knjiga romana, zbirki priča i pesama, autor je i 9 antologija i scenarija za mnoge televizijska emisije i serije.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

Prodavac

tasicmarko
tasicmarko (9.650)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

48.992 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 91037757