Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

AKCIJA! Životinje naših krajeva sa QR kodovima

122 pregleda
1 želi ovaj predmet

AKCIJA! Životinje naših krajeva sa QR kodovima

Cena: 1.499 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

live.com

(446)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

601 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Knjiga "Biljke" je jedna od šest knjiga iz edicije `Knjige sa kojima se raste" koje su proglašene za najbolje knjige za decu i na Madjunarodnom sajmu knjiga u oktobru 2023. godine nagrađene nagradom DEČJA KNJIGA GODINE. Dete ove knjige može da koristi više godina i razvija se iznad svog uzrasta.

„Životinje naših krajeva” je multimedijalna knjiga za decu uzrasta 4 do 7+ godina i ima 89 QR kodova sa zvučnim i video zapisima.
„Životinje naših krajeva” je multimedijalna knjiga za decu uzrasta 4 do 7+ godina. Knjiga omogućuje da dete napreduje i iznad svog uzrasta i saznaje više. Namenjena je deci koja žele da saznaju o domaćim i divljim životinjama, pticama, insektima, ribama, vodozemcima i gmizavcima naših krajeva. Osim teksta i predivnih realnih fotografija životinja knjiga ima i 89 zvučnih i video zapisa u QR kodovima. Plavi QR kodovi su zvuci i dete može čuti realne zvuke oglašavanja životinja. Crni QR kodovi su video sa i bez zvuka koji kod dece razvija opažanje i mogu videti kako životinje zaista izgledaju, kreću se, hrane... Ovo su knjige za današnju decu. One omogućiju da deca aktivno uče na zanimljiv način i napreduju i iznad svog uzrasta.

Najpovoljnija cena poštarine slanjem kao preporučena tiskovina.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

live.com (446)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

601 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129627437