TUESDAY AT TWO, BELGRADE WRITERS, NAJBOLJA CENA

73 pregleda
0 želi ovaj predmet

TUESDAY AT TWO, BELGRADE WRITERS, NAJBOLJA CENA

Cena: 270 RSD

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

notorni

(6.773)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

18.946 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

TUESDAY AT TWO, BELGRADE WRITERS

GRUPA AUTORA

KNJIGA IZ NEPUSACKOG DOMA, ODLICNO OCUVANA

Knjiga Tuesdays at Two nastala je kao plod dvogoipodišnje radionice sastavljene od pisaca koji su se utorkom u dva svake sedmice okupljali u beogradskim stanovima. Reč je o grupi prijatelja koja se u Beogradu zatekla sa svih strana sveta i koja je na ovaj način htela da izrazi svoje impresije o Beogradu, njegovim stanovnicima i običajima, ali da se ujedno i zabavi kroz ovakva okupljanja i druženja.
Nakon izrazito plodnog iskustva, grupa je shvatila da pred sobom ima zanimljiv materijal koji bi bio čitak i pitak za širu publiku i odlučila je da objavi knjigu – zbirku najzanimljivijih priča i pesama.
Belgrade Writers pokrivaju čitaoca ćilimom satkanim od materijala različitih kultura, razonode i topline, dok ga istovremeno izlažu neizmernom zadovoljstvu. Priče ove novonastale grupe međunarodnih pisaca istražuju Beograd i šire, dok pružaju sveže perspektive na vekovne teme kao što su život i ljubav. Na stranicama Tuesdays at Two naći će se ponečeg za svakoga.

The book Tuesdays at Two is the end product of a two-and-a-half years long workshop consisting of writers who were meeting in Belgrade apartments each Tuesday at 2 p.m. They are a group of friends who found themselves in Belgrade, coming from all over the world and who, in this manner, wanted to express their impressions of Belgrade, its inhabitants and their customs, but also to have fun through gatherings and companionship. After a particularly fruitful experience, the group realised that they had readable material in front of them, which would appeal to a wider audience and decided to publish a book – a collection of their most interesting stories and poems.
Belgrade Writers wraps the reader in a tapestry of cultural colour, beguiles and rocks gently while reconnecting us with the joy of reading. The stories by this new crop of international writers explore Belgrade and beyond, providing fresh perspectives on age old issues of life and love. There is something for everyone between the covers of Tuesdays at Two.

Srpski pisci, na engleskom...
Urednici: Carol Kiernan, Sonja Avlijaš, Alison Dickinson
Izdavač: Kornet - Beograd, 2011.
Mek povez, 354 str.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje BEX, Lično preuzimanje, Post express, Pošta

U AUTOMATSKOJ LIMUNDO PORUCI SA MOJIM PODACIMA JE I MOJA PORUKA VAMA GDE IMATE SVE NEOPHODNE INFORMACIJE ZA KUPOPRODAJU. Ako mere nisu navedene, bice dodate cim stignemo da ih dodamo. Ako vam se zuri vi ponudite fer kupi odmah cenu za aukcije koje nisu potvrdjene.

UPLATA OBAVEZNA PO LIMUNDO PRAVILIMA U ROKU OD 5 DANA MAKSIMALNO, CUVANJE PLACENIH STVARI 21 DAN MAKSIMALNO ZBOG KOMBINOVANJA KUPOVINA I USTEDE NA POSTARINI. SLANJE NA ALTERNATIVNU ADRESU SLANJE ILI NE SLANJE PAKETA JAVLJATE PRE UPLATE NE POSLE.

Moj račun je br 115-0381643888749-97 MOBI bivsa Telenor banka
CLANOVIMA SA NEGATIVNIM OCENAMA NE ŠALJEM POUZEĆEM!

Ne nalazim se usput, po gradu, u centru niti šaljem autobusom.
Lično preuzimanje robe je ISKLJUČIVO u ŽELEZNIKU u vreme u koje se međusobno UNAPRED dogovorimo od 9 do 21h. Leti cesto delim vreme izmedju vikendice i kuce pa licno preuzimanje i slanje paketa nije moguce svaki dan.

Sve fotografije predmeta na aukcijama su lično napravljene bez fotošopa u maksimalnoj rezoluciji pogledajte ih dobro pre davanja ponuda. Navedene mere su ručno izmerene krojačkim metrom na ravnoj površini, i služe za vašu orijentaciju - manja odstupanja su ponekad moguća. Svi artikli su uglavnom iz ličnog vlasnistva i iz nepušačkog doma, oprani i čisti i mogu se odmah koristiti.

Garantujemo za autentičnost i stanje ponudjenih artikala kao fizičko lice koje prodaje polovne stvari.

Pitanja o artiklima postavljajte pre licitiranja a ne nakon jer naknadne reklamacije ne uvažavam.
U slučaju vraćanja predmeta, ako se kupac predomisli i odustane od ugovora na daljinu, prema Zakonu i Pravilniku Limundo/Kupinda ima 14 dana od preuzimanja predmeta da ga vrati, pri čemu kupac snosi sve troškove poštarina za slanje predmeta i za Limundo/Kupindo proviziju, ostatak novca uplaćenog za predmet vraća se kupcu na račun, tek kada predmet dobijemo nazad i samo ako je u istom stanju u kakvom je bio poslat kupcu. Roba će biti maksimalno zaštićena ali ne odgovaram za eventualna oštećenja nastala prilikom transporta jer nemam uticaj na tretman pošiljke tokom transporta.
Reklamaciju za oštećenje nastalo u transportu reklamirate na licu mesta kuriru.

Hvala na interesovanju i srećno!

Prodavac

notorni (6.773)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

18.946 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 88531901