Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

ORIGINAL - PLATNO - Tolkinov Svet Beleriand!

23 pregleda
0 želi ovaj predmet

ORIGINAL - PLATNO - Tolkinov Svet Beleriand!

Cena: 2.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Alex81783

Alex81783

(147)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

156 pozitivnih ocena

Bor, Borski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

★★★ ORIGINALAN AUTORSKI RAD NA CANVAS PLATNU + DODATAK ★★★

★ NAZIV RADA:
- Little Beleriand - First Age

★ TEMA RADA I OPIS:
- Tolkinov Svet iz Prvog Doba.
- Svako ko je Ljubitelj J. R. R. Tolkiena zna za Beleriand. To je Potopljena Regija, koja se nalazila zapadno od Sveta iz Gospodara Prstenova. U Prvom Dobu je ta zemlja bila poprište mnogih bitaka, vođenih između Vilovnjaka, Ljudi, Patuljaka i Zlog Gospodara Morgota, čije se uporište nalazilo u Planinama Severno od Belerianda, u tvrđavi Angband. Tu je vođeno 6 Velikih Bitaka, a u Poslednjoj je Zli Gospodar savladan i zarobljen. Nakon Poslednje Bitke, Beleriand je Potopljen, a ostali su otišli ili na Istok, u Zemlje poznate iz Gospodara Prstenova, ili na Krajnji Zapad, gde je ljudima poklonjeno Ostrvo Numenor, od strane Bogova u znak Zahvalnosti. Tako se Završava Prvo Doba i Počinje Drugo, koje je vezano za sam Numenor. Dešavanja iz Gospodara Prstenova vezana su za sam Kraj Trećeg Doba, gde, Nakon Krunisanja Aragorna počinje Četvrto doba.

★ O MOM RADU:
- Ovaj Rad je pravljen od nule. Dakle Ovo je Originalan Autorski Rad, a ne Preuzeta Kopija sa Interneta i slično. Samim tim, ovo je Moja Lična Verzija, koja ne mora nužno značiti da je u Potpunosti Tačna, ali sam se trudio da pratim Geografske Opise iz Knjiga i Mapa.
- Ovo je Moje Lično Viđenje Sveta iz Tolkinovih Knjiga. Tu sam prikazao neke od najbitnijih lokacija, kao što su Doriath, Nargothrond, Gondolin, Angband, Thangorodrim (3 Kule), kao i još dosta drugih lokacija.
- Pored Lokacija ubacio sam i Jedan Dodatak, koji predstavlja Earendila i njegov Brod Vingilot, koji je, po meni jedan od Najznačajnijih Likova iz Prvog Doba!
- U Okviru Završnog Dizajna, pored Glavne Teme, dodati su Neki Bitniji Citati iz Knjiga, kao i neka Bitnija Imena, koja se blago naziru na samom radu!

★ ŠTAMPA:
- Rad je pravljan na Canvas Platnu, u Formatu 20x30cm.
- Kvalitet Štampe je na Vrlo Visokom Nivou!

★ UZ RAD:
- Dodatnu Fotografiju dobijate uz Rad.
- Na Fotografiji su Prikazana Imena Najbitnijih Lokacija, kao i Imena Likova i dodataka.

★ NAPOMENE:
- Ukoliko narucite Rad, stampa traje 2-3 dana, tako da Sliku na Platnu ne dobijate Sledeceg Dana, vec par dana kasnije.
- Ovo je Autorski Rad, pravljen od Nule.
- Moguće je Slanje PostExpressom. Potrebno je samo da mi dostavite Vaše Ime i Prezime, Adresu i Grad i Vaš Broj Telefona!
- Ukoliko Vas zanima Štampa u Većem Formatu i to je moguće. Naravno, u tom slučaju bi plaćanje moralo biti Pre Slanja i Cena bi bila Veća!


★ ZA VIŠE INFORMACIJA ILI SLIKA ME SLOBODNO MOŽETE KONTAKTIRATI U PORUCI!

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Alex81783
Alex81783 (147)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

156 pozitivnih ocena

Bor, Borski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133283913