Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Magnum opus – Purifikacija - N.Š.Vidak (NOVO!)

17 pregleda
0 želi ovaj predmet

Magnum opus – Purifikacija - N.Š.Vidak (NOVO!)

Završena

Datum završetka: 31.03.2024. u 19:47

Početna cena: 99 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

dado88

(49)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

59 pozitivnih ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Svemirski tegljač Sizif vuče asteroid ka lunarnoj orbiti i na samom cilju biva pogođen sajber napadom. Postoji opasnost da udari u Zemlju, a u centrima za zaštitu života ima mesta samo za odabrane, ostali su višak.

Dabo, AI inženjer, odlučan je da po svaku cenu obezbedi sklonište svojoj porodici i zato prihvata rizične sajber poslove. To ga uvlači usred sukoba između tajnog bratstva i moćnih vladara. Kada sudbina misije Sizif nenadano završi u njegovim rukama, suočava se sa pitanjem - ko ima pravo na budućnost?

Da bi Luna skinula nevinost, sa planom da okonča svoj život, izlaže se surovosti sveta kome ne pripada i tako nabasa na misterioznu građevinu. Odjednom postaje meta smrtonosnih snaga, angažovanih od strane moćnika. Da bi izbegla pretnju, moraće da razotkrije strogo čuvanu tajnu.

Teo, astronaut drevnog bratstva, učestvuje u izgradnji satelita - superiornog oružja u svemiru. Dok izvršava operacije u orbiti kako bi zapečatio sudbinu Sizifa, nailazi na izazove koji ga prisiljavaju da se suoči sa svojim mizantropskim stavovima i preispita svoj odnos prema svetu i ljudima.

Sredovečni Moros, glavni čovek Konusa, upravlja Centrom za globalnu opservaciju kako bi osigurao uspešan završetak misije Sizif. Međutim, čak i uz besprekornu pomoć artificijelne inteligencije, izgleda da sve izmiče njegovoj kontroli.

Njihovi putevi se ukrštaju u kataklizmičkom događaju.

Ko planira purifikaciju planete i može li to iko sprečiti pre nego što bude kasno?

----------------------

Za ljubitelje žanrova kao što su: Digitalni ugljenik - Ričard Morgan, Blejd Raner - Filip K. Dik, Igre gladi - Suzan Kolins, Lavirint - Džejms Dašner, Divergentni - Veronika Rot. A stranice se okreću kao u trilerima koje piše - Den Braun.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje PostNet (pre slanja), Pouzećem
  • Slanje Pošta

Predmete saljem posle uplate, post express-om, knjige mogu i kao preporucena tiskovina. Kupac doplacuje troskove slanja prema cenovniku postanskih usluga.

Prodavac

dado88 (49)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

59 pozitivnih ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132676073