Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Žensko veče u hotelu Finbar

110 pregleda
3 želi ovaj predmet

Žensko veče u hotelu Finbar

Cena: 250 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Aelaksandra

Aelaksandra

(1.396)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.332 pozitivnih ocena

Užice, Zlatiborski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

VAŽNO! U PERIODU OD 11. DO 25. JULA NEĆU BITI U MOGUĆNOSTI DA ŠALJEM PAKETE ZBOG ODLASKA NA GODIŠNJI ODMOR. MOLIM VAS DA NE LICITIRATE UKOLIKO JE NEOPHODNO DA VAM POŠILJKA STIGNE U OVOM PERIODU. HVALA NA RAZUMEVANJU!

Odlično očuvana, kao nova, samo potpis na prvoj strani.

Šaljem i kao preporučenu tiskovinu – u tom slučaju unapred se dodaju pri uplati na cenu knjige i troškovi poštarine.
******
Clio, 2004.
255 strana, tvrd povez

Hotel Finbar nije srušen! Uspeli umetnički projekat u kome je učestvovalo sedmoro irskih pisaca, gde je svako od njih dobio po jednu „sobu” u trošnom hotelu sumnjive reputacije na dokovima Dablina, sa zadatkom da osmisli goste i opravda njihovo prisustvo, dobio je svoj nastavak. Žensko veče u hotelu Finbar predstavlja duhovit literarni odgovor sedam priznatih autorki na pitanja urbanih iskustava „ženskog pisma” u savremenoj irskoj prozi.
Vođen čvrstom rukom supruge rok zvezde, Finbar je obnovljen, postavši hotel visokog stila koji se sa trunkom ironične nostalgije, jedva i seća svog nekadašnjeg porekla. Gosti hotela, ovoga puta, uglavnom su žene; a one se, svaka na svoj način, nose sa složenim životnim pitanjima braka i bračnog neverstva, uticaja roditelja i sopstvenog roditeljstva i, naravno, seksualnosti, posmatrane na krajnje nesvakidašnji način.

Ovu zbirku priča koja svojim unutarnjim jedinstvom u svesti čitaoca zadobija oblik romana osobitog tipa, priredio je Dermot Bolger, koautor i priređivač Hotela Finbar (2000). Enigma autorstva, ali i prevođenja na srpski jezik zadržana je i u ovom specifičnom nastavku: svako, i u originalu nepotpisano, poglavlje preveo je drugi, nepotpisani prevodilac, ostavljajući čitaocu da sa zanimanjem otkriva različite pripovedne i prevodilačke stilove.

Dermot Bolger, nakon veoma uspešnog romana "Hotel Finbar", odlučio je da na istoj adresi organizuje i žensko veče. Pozvao je sedam poznatih irskih spisateljica da napišu po priču čija će se fabula odviti u jednoj od soba dablinskog hotela: od sobe 101 do de luxe apartmana građevine koju je otkupio i obnovio bogati holandski roker zajedno sa svojom ženom Fionom. "Blizu stanice Hajston. Lepo mesto. Ranije je bio skoro rupa. Ali nedavno je sređen, nije se štedelo. Ona holandska rok zvezda, kako se zvaše, bio je oženjen našom Fionom Meknali. Draga ženica. Finbar je novo mesto u modi, tako bar kažu. Dobro je za posmatranje ljudi, ako ti je do toga.", locirala je Finbar jedna od spisateljica.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Plaćanje pre slanja, troškove poštarine snosi kupac.
Ne šaljem u inostranstvo.
Ne postoji mogućnost plaćanja pouzećem, osim u izuzetnim slučajevima.
Šaljem i CC pakete, ukoliko kupac želi tu opciju - jeftinija varijanta, poštarina je 200 dinara do 3kg težine.
Odeću i obuću ne šaljem kao preporučenu pošiljku (u pošti uglavnom ne prihvataju tu varijantu).
Knjige šaljem i kao preporučenu tiskovinu - u tom slučaju, kupac unapred uplaćuje i iznos za poštarinu, zajedno sa izlicitiranom sumom.
Lično preuzimanje kod Maxija na Aleksića mostu.

Prodavac

Aelaksandra
Aelaksandra (1.396)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.332 pozitivnih ocena

Užice, Zlatiborski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 121382569