Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Vreme je Siledžija - Egan Dženifer

62 pregleda
0 želi ovaj predmet

Vreme je Siledžija - Egan Dženifer

Cena: 499 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

bikib

(2.850)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.248 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Roman
Dobitnik Pulicerove nagrade za književnost 2011.god
Izdavač Kontrast 2013 god
Broširani povez
Latinica
169 str; 21 cm
0,500 gr

Knjiga u odličnom stanju

Od romantičnih prijateljstava kojima se krije ljubav, preko preljuba koje razaraju porodice, do neutaživih čežnji za voljenom osobom koje samo blesnu i tako naglo i bolno se zauvek ugase, sudbine i slučajevi sa stranica ove knjige hoće da kroz nekoliko vremenskih ravni prikažu kako ne postoji lična borba neke usamljene individue koja u svojim porazima i pobedama nije epska i zadivljujuća i koja ne tuče na sve druge borbe oko nje. Galerija likova se susreće i rastaje iz priče u priču i njihove egzistencije se, nekad fatalno i destruktivno, nekad oplemenjujuće i spasonosno, sudaraju u narativima koji silovitom egzistencijalnom upitnošću dokazuju nedokučivost života.

Beni Salazar je vremešni muzički producent koji se bori sa impotencijom i priznanjem da je izneverio svoje pankerske ideale iz mladosti, zarad profita. Prelepa Saša, njegova pomoćnica, kleptomanka, devojka koju je burna mladost stigmatizovala i odredila, bori se sa svojom prošlošću i porocima. Lui je kokainski ovisnik, zavodnik maloletnica, hedonista i jedan od najmoćnijih ljudi muzičke industrije, ali na samrtnoj postelji ne može izbeći gorčinu nevolja koje je posledično izazivao. Ostali likovi u ovom romanu manje ili više gravitiraju oko Benija, Saše i Luia, ali svakom od njih pruženo je dovoljno prostora da ispričaju kako je Vreme, taj siledžija koji dolazi nepozvan i otima šta mu se prohte, pokucalo na njihova vrata, s računom u ruci.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Molim Vas kontakt samo preko Limunda. Zbog obaveza nisam u mogućnosti da se javljam na mobilni telefon osim ako se prethodno tako ne dogovorimo. Takođe zbog Vaše i moje sigurnosti najbolje je da sva prepiska i dogovori budu preko Limunda.

Lično preuzimanje isključivo na adresi koju dobijate sa Limunda.

Ne šaljem u inostranstvo.

Ne šaljem pouzećem, osim za članove sa pozitivnim ocenama.

Očekujem od svih da poštuju pravila Limunda.

Prodavac

bikib (2.850)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.248 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126383929