Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

VUK Leo Karu

19 pregleda
0 želi ovaj predmet

VUK Leo Karu

Završena

Datum završetka: 02.04.2024. u 18:06

Početna cena: 199 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

MarcoVB

(1.106)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.584 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Nasilje i smrt stigli su u zemlju pod Severnim nebom, a dve sasvim različite rase oživeće vekovnu mržnju i strah. U vrtlogu bezumnog rata suprotstavljene vođe vodiće svoj narod do pobede. Severno od crne reke, prostire se zemlja bogata šumama i planinama, u kojoj živi drevna rasa. Njihovi životi mere se vekovima, a ne decenijama. Pogledom ulivaju strah u kosti, a neprijatelj umire sa njihovim imenom na usnama: Anakimi. Na drugoj obali reke, prostire se zemlja Južnjaka, koji žive za trenutak, željni bogatstva i moći. Iako njihova veština nije dorasla bezgraničnoj ambiciji, Južnjaci će se upustiti u pohod na Crno kraljevstvo. Dve vojske spremne za borbu sada stoje na bojnom polju i spremno čekaju. Za narod. Za kraljevstvo. Za goli život.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Nakon uplate, predmet šaljem preporučenom poštom ili kurirskom službom. Visina poštarine zavisi od službe koja vrši isporuku i snosi je kupac. Lična isporuka samo uz precizan dogovor.

Prodavac

MarcoVB (1.106)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.584 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132722581