Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sokolov let Daphne Du Maurier

74 pregleda
0 želi ovaj predmet

Sokolov let Daphne Du Maurier

Cena: 800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BobanT75

(1.207)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.574 pozitivnih ocena

Zaječar, Zaječarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Daphne du Maurier - Sokolov let
Mladi turistički vodič agencije Sunshine Tours, Armino Fabbio vodi ugodan život sve dok slučajno ne bude umešan u ubistvo stare seljanke u Rimu. On postepeno shvata da je ta žena pre mnogo godina bila voljena sluškinja u njegovom rodnom gradu Ruffano. Vraća se u rodni grad i tamo se sreće sa utvarom svog brata Alda, koji je kao pilot oboren i poginuo 1943.
Pre više od 500 godina u gradu je živeo opaki vojvoda Claudio, poznat kao Soko, živeo je loveći stanovnike Rufala.
Ali sada je 20. vek i gradić je izgeda zaboravio na prošlost. Ali, da li su se stvari stvarno promenile? Paralela između prošlosti i sadašnjosti postaje sve očiglednija.

Dafne di Morije, poznata i kao Lejdi Brauning (engl. Daphne du Maurier, Lady Browning,1907 -1989), bila je britanska književnica, rođena u Londonu, u uglednoj porodici. Njen otac, Džerald di Morije, bio je glumac, a deda, Džordž di Morije, književnik. Studirala je u Londonu i Parizu.

Udala se za kapetana Frederika Brauninga, zbog čega je poznata i kao Lejdi Brauning. Sa njim je imala troje dece. Njeno prvo delo koje je napisala bio je roman The Loving Spirit.

Svetsku slavu je postigla delima Rebeka i Krčma Jamajka. Njeno takođe veoma poznato delo su Ptice.
Radnja njenih dela se najčešće odvija u engleskoj grofoviji Kornvol. Britanska kraljica Elizabeta II je 1969. Di Morijeovoj dodelila titulu dame.
Dafne de Morije je popularnost stekla posle romana REBEKA koji je preveden na više od dvadeset jezika i svojevremeno je bio bestseler.

Stanje kao na slikama,za sva pitanja tu sam.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

BobanT75 (1.207)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.574 pozitivnih ocena

Zaječar, Zaječarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 123214105