Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Poništena, Voli Lem

27 pregleda
1 želi ovaj predmet

Poništena, Voli Lem

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 31.03.2024. u 19:54

Kupljen za: 115 RSD

Broj ponuda: 3 ponude

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Mnjuu

(215)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

317 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

„Ovo je priča o žudnji; nepouzdan izveštaj o željama i nevoljama koje kao da su počele onog dana 1956. kada smo dobili televizor.“

Tako počinje ispovest Dolores Prajs, neobične junakinje Lemovog romana Poništena. Ona je prvoklasni primerak emocionalne korpe za otpatke. A kako i ne bi bila? Pa doživela je gotovo svaki vid zlostavljanja i naličja porodičnog života: otac joj nasilni, lažljivi ženskaroš; majka je emocionalno i mentalno čvrsta koliko i žele; muškarci u njenom životu spadaju u najgnusnija bića koja se još mogu nazivati ljudskima. Ali Dolores ne odustaje, već se s nedaćama nosi pomoću samopopustljivosti i proždrljivosti dostojne i samog Henrija Osmog. Za nju je srećno detinjstvo tek pusti san. Dok joj većina vršnjaka razmišlja o istorijskom značaju poslednjeg singla Bitlsa ili se čudi što im se starija braća i sestre na fakultetu pretvaraju u hipike, Dolores mora da se bavi temama kao što su razvod, silovanje i mentalne bolesti. Bilo da ste zgroženi njenim budalaštinama ili dirnuti zaista jadnim smicalicama, naći ćete se prosto uvučeni u taj ušuškani, urnebesni svet slatkiša i grickalica.

Mek povez, kao na slikama

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Sve moje predmete mozete pogledati na https://www.kupindo.com/Clan/Mnjuu/SpisakPredmeta

DOBRO PROČITAJTE USLOVE AUKCIJE! Ako imate neka PITANJA o predmetu ili promeni načina plaćanja i dostave postavite ih PRE NEGO ŠTO LICITIRATE ILI KUPITE, drugačije ću smatrati da ste saglasni sa postavljenim uslovima.
- Kontakt isključivo Limundo porukama.
- Knjige se mogu slati kao PREPORUČENA TISKOVINA i u tom slucaju uplata je unapred. Ukoliko se opredelite za običnu tiskovinu, šalje se na odgovornost kupca.

Prodavac

Mnjuu (215)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

317 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132708061