Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Nora Roberts TRILOGIJA SAN Glanc NOVO

204 pregleda
7 želi ovaj predmet

Nora Roberts TRILOGIJA SAN Glanc NOVO

Prodat!

Datum kupovine: 19.02.2024. u 06:05

Prodat po ceni: 299 RSD

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

LUKA.LABAN

(1.451)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

5.935 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Nora Roberts TRILOGIJA SAN

Knjige su GLANC NOVE



Nora Roberts – Pronađi san 226 STRANA

Sa osamnaest godina Lora Templton je mislila da se samo jednom u životu voli, pa se odmah posle škole udala za Pitera Ridžveja verujući u večnu ljubav. Uzorna supruga i majka dve devojčice, kao hladan tuš je doživela izdaju voljenog čoveka, odjednom bolno svesna da je deset godina provela u laži. Ona je želela njega, a on samo njeno ime. Nakon razvoda, Lora odbija finansijsku pomoć svojih roditelja, pa paralelno radi u jednom od hotela i sa prijateljicama u Trezorčiću.

Kada je brat zamoli da dâ u najam konjušnicu njegovom prijatelju Majklu Fjuriju, Lora nevoljno prihvata, ali svaki cent joj je dragocen. Bivši zavodnik pojavljuje se u sasvim novom svetlu. Ni nakon toliko godina njegovom šarmu i lepoti ništa ne nedostaje. Flert je diskretan i reči su nežne, i Lora shvata da nije imuna na novog stanara. Tragajući i dalje za Serafininim blagom, pronaći će nešto mnogo vrednije…



Nora Roberts – Sačuvaj san 225 STRANA

Sa osam godina Kejt Pauel ostala je siroče i poslata je kod daljih rođaka koji su joj pružili ljubav, dom i porodicu. Odškolovali su je i omogućili joj dobar život. Bila je saradnik u uglednoj računovodstvenoj firmi i očekivala je unapređenje, međutim, umesto toga je optužena za proneveru, i svi njeni snovi su se raspršili kao mehur od sapunice. Optužbe i strah da će iz prošlosti isplivati dugo skrivana tajna, srušile su čitav njen svet. Činilo joj se da je izdala sve koje voli i da nema izlaza, ali porodica je čvrsto stala uz nju.

Iako je ostala bez posla, niko nije verovao da su optužbe osnovane, pa ni Bajron Devit, novi upravnik Templton hotela i neočekivani udvarač. Bajron je bio suviše savršen, a Kejt suviše drugačija od žena koje su se njemu dopadale. Ipak, ne kaže se uzalud da se suprotnosti privlače… U zajedničkoj borbi da skinu ljagu sa Kejtinog imena, ova dva stranca zaista će se uveriti u to.



Nora Roberts – Smeš da sanjaš 225 STRANA

Kao devojčica, sa svojim prijateljicama maštala je da će negde na liticama blizu kuće pronaći sakriveni miraz nesrećne devojke, koja se zbog smrti svog dragog bacila u ponor. Kao devojka, napustila je dom u kome je odrasla i krenula da osvoji svet, rešena da dokaže svima kako i ćerka jedne kućepaziteljke može uspeti u životu. Sa dvadeset osam godina, Margo Salivan vratila se jedinom domu koji je poznavala, da zaleči rane i povrati snagu kako bi isplivala iz skandala u koji je bila umešana. Iako je oslobođena svih optužbi, Margo je bila bolno svesna da će je taj prljavi trag pratiti zauvek i da joj je karijera uništena. Pokušaće da sakupi deliće svog preostalog dostojanstva i oprosti sebi, kao što su joj i majka i prijateljice oprostile, ali i Džoš Templton, naslednik imperije i prijatelj iz detinjstva, koji je ceo život čekao da joj prizna istinu kojoj se i sama potajno nadala…





#K4

Uslovi prodaje prodavca

NAPOMENA:
Šaljem isključivo nakon uplate na račun i nakon potvrde sa Vaše strane na koju adresu se šalje.
LIČNO PREUZIMANJE je moguće u ZEMUNU na mojoj adresi - naselje Plavi Horizonti.
Trudim se da sve slike koje postavljam budu jasne i u velikoj rezoluciji da biste vidjeli šta kupujete.
Troškove slanja snosi kupac.
Vaše podatke napišite pravilno i koristite sva slova, NE ŠIŠAJTE latinicu, jer u slučaju da ne možete da preuzmete predmet kupovine zbog toga, ne snosim nikakvu odgovornost.
NE ŠALJEM U INOSTRANSTVO, SAMO SRBIJA!
Pogledajte moju kompletnu ponudu:
https://www.kupindo.com/Clan/LUKA.LABAN/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/LUKA.LABAN/SpisakAukcija

Prodavac

LUKA.LABAN (1.451)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

5.935 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 118316429